elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La nova edició de l’Esplai Falles proposa un espai educatiu a través de jocs, tallers i activitats culturals

La nova edició de l’Esplai Falles proposa un espai educatiu a través de jocs, tallers i activitats culturals
  • Les activitats tindran lloc els dies 16 i 17 de març, i el termini d'inscripció està obert fins al 14 de març. El preu de la matrícula és de 8 € cada dia i les places són limitades

La Delegació de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa una nova edició de l’Esplai Falles, un espai d'oci educatiu en el qual a través de jocs, tallers i activitats culturals es pretén que els xiquets i xiquetes d'infantil i de primària (nascuts des de l'any 2011 fins al 2019, tots dos inclosos) puguen aprendre i gaudir. Les activitats tindran lloc els dies 16 i 17 de març, i el termini d'inscripció està obert fins al 14 de març.

En esta edició hi haurà tres nivells, en funció de l'edat, i es desenvoluparà en el Casal Jove Sagunt i en el Casal Jove Port. Els grups d'edat van de 3 a 5 anys; de 6 a 8; i de 9 a 12. L'horari de les activitats és de 10.00 a 13.30 hores, amb opció d'espai de conciliació, de 9.00 a 10.00 de manera gratuïta.

La inscripció només es podrà fer telemàticament en el següent enllaç: https://aytosagunto.apuntate.enlínia/pio/. El preu de la matrícula és de 8 € cada dia i les places són limitades.

Pujar