20 de gener de 2021 20/1/21

El musical ‘Simba, el Rei de la Selva’ inaugura el Festival Música al Port 2019

El musical ‘Simba, el Rei de la Selva’ inaugura el Festival Música al Port 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El musical ‘Simba, el Rei de la Selva’ inaugura el Festival Música al Port 2019 - (foto 2)

  Els Jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt acolliran este dissabte, 15 de juny, a les 23 hores, el musical Simba, el Rei de la Selva. L'esdeveniment, organitzat per la Unión Musical Porteña en col·laboració amb el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la Junta d'Andalusia, l'Associación Flamenco a Sagunt, la Generalitat Valenciana i l'Institut Valencià de Cultura serà el primer espectacle del Festival Música al Port. L'entrada serà gratuïta i l'espectacle està adaptat a tots els públics.

  Més de 180 persones participen en el musical Simba, el Rei de la Selva devall la direcció teatral i artística de Rafa Garrido, la direcció musical de Jorge Vivas i la direcció coreogràfica de Magda Fuertes. La Banda Simfònica Unión Musical Porteña serà l'encarregada de posar la música a l'espectacle al costat dels cors infantil i juvenil de la societat, dirigits per Toni Matíes i Laura Agustí, així com la col·laboració del grup de dansa Aescena i d'alguns integrants del grup de teatre de la falla Luis Cendoya.

  Este projecte que ha portat més de sis mesos de preparació té com a objectiu fer gaudir al públic amb les cançons emblemàtiques del clàssic de Disney com Yo seré el Rey León, El ciclo de la Vida o Hakuna Matata.

  El Festival Música al Port continuarà amb la representació de Carmina Burana de Carl Off pel Cor Almudáfer i la Banda de la Societat Musical de Canet en els mateixos Jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt el dissabte, 22 de juny, a les 23 h. En el mateix lloc, el dissabte, 29 de juny, tindrà lloc el concert de la Banda Simfònica Lira Saguntina, Música pel record, i el dissabte, 13 de juliol, a les 22 h, la Prova Selectiva dels Concursos de Cante, Guitarra i Ball Flamenc de la fundació Cante de las Minas.

  La programació del festival finalitzarà el 20 de juliol, a les 23 h, amb el concert XXV Retrobament Anys 60 dels grups: Los Martes, Els Tetos, Sons (Fills dels’60) i Stiff Group.

  Pujar