15 d’agost de 2020 15/8/20

Música, activitats taurines i concursos gastronòmics este cap de setmana en les Festes Patronals del Port de Sagunt

Música, activitats taurines i concursos gastronòmics este cap de setmana en les Festes Patronals del Port de Sagunt - (foto 1)
  • La població podrà donar sang en la carpa de la Comissió el dilluns 5 a partir de les 17 h.

El recinte firal de les Festes Patronals del Port de Sagunt va a ser inaugurat ahir per l'alcalde de Sagunt Dario Moreno juntament amb la regidora de Festes Asun Moll, membres de la   Federació de Penyes Port Sagunt i altres regidors de la corporació municipal. L’obertura del recinte firal va córrer a càrrec de la penya Pelito Acaracolao.

Demà dissabte, destaca el concurs de petanca obert a tota la población, el concurs d’allioli i una activitat d’animació infantil. El dia acabarà amb música Queen (Aescena) i l’espectacle taurí en el recinte festiu.

El diumenge 4 d'agost a les 8 h es dessemvoluparà un concurs de pesca organitzat pel Club de Pesca AHM. A les 10 h, tendrá lloc l’onzena Matinada motera organitzada per Ruta Custom 66 Komando Saguntum, amb premis, esmorzar, jocs i trofeu per als participants. A les 18 h 1a Exposició de cotxes modificats. A les 23.30 podran gaudir de música remenber, Tribut a Queen, en el recinte festiu.

El dilluns 5 d'agost a les 17 h la població podrà donar sang en la carpa de la comissió. A les 19.45 classes de ball de saló per a tot el públic a càrrec dels Campions d'Espanya Sènior. I a les 21 h concurs de 'pinchos' de truita de creïlla.  La nit acabará amb bous i vaques.

Pujar