elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mobilitat Urbana presenta l'aplicació mòbil dels autobusos urbans de Sagunt

Mobilitat Urbana presenta l'aplicació mòbil dels autobusos urbans de Sagunt
  MÉS FOTOS
  Mobilitat Urbana presenta l'aplicació mòbil dels autobusos urbans de Sagunt - (foto 2)

  La regidoria de Mobilitat Urbana presenta la nova aplicació per a mòbils del servei d'autobusos urbans del municipi. L'aplicació SUV Sagunt, disponible per a mòbils Android i per a iPhone, permet consultar tota la informació sobre les línies d'autobús del municipi i els seus horaris, així com consultar l'arribada dels autobusos en temps real i recarregar la targeta de transport Móbilis des del telèfon.

  La regidora de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, ha declarat que esta aplicació mòbil era “una de les grans propostes que preteníem dur a terme des de la delegació de Mobilitat Urbana. Entenem que açò és un gran avanç, perquè el fet de tindre eixa informació al teu abast en tot moment facilitarà l'ús del transport públic i serà una aposta per ell per part de l'Ajuntament de Sagunt”.

  L'aplicació permet consultar qualsevol dada sobre les línies d'autobús, com les seues parades, preus i horaris, a més de la ruta mostrada en un mapa. També permet guardar les parades més freqüents en favorits i crear rutes. A més, mostra la distància real fins cadascuna de les parades d'una línia per a saber quina queda més a prop.

  Una de les característiques més destacades és la possibilitat de recarregar la targeta de transport Móbilis des del propi telèfon, així com consultar les dades d'esta. Per fer-ho és necessari que el mòbil compte amb tecnologia NFC.

  Pujar