28 de novembre de 2020 28/11/20

Miguel Ángel Pardo, guanyador del concurs de cartells de la Cavalcada de Reis 2018

Miguel Ángel Pardo, guanyador del concurs de cartells de la Cavalcada de Reis 2018 - (foto 1)

    La cavalcada de Reis de Sagunt ja té imatge que ha sigut triada a través del concurs que s'ha realitzat en l'IES Clot del Moro. El guanyador ha sigut Miguel Ángel Pardo. En el concurs han participat els alumnes de 2º de Batxillerat Artístic del centre, a través d'un exercici pràctic que s'emmarca en la programació de l'assignatura de Disseny. En total, han participat 25 alumnes, mentre que els professors han exercit de jurat. El premi per al guanyador és un xec regal de 100 euros. Els altres finalistes del concurs han sigut Luo Qi i Bilal Hmaimou.

    La cavalcada d'enguany porta per títol "Una cavalcada de pel·lícula" i, per tant, la temàtica escollida per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt és el cinema. La cavalcada se celebrarà, com és habitual, el pròxim 5 de gener en els dos nuclis urbans del municipi. Partirà a les 17 hores des de l'avinguda 9 d'Octubre del Port de Sagunt, i a les 19 h des de la plaça Blasco Ibáñez de Sagunt, després que les seues majestats reals arriben al port marítim a les 11 h del mateix dia.

    També està previst que els Reis Mags visiten els nuclis de Baladre i d'Almardà, així com la residència i centre de dia Nuestros Hijos. Es preveu que en el nucli porteny participen unes 25 associacions i en el nucli històric 18, a més de la resta de carrosses que participaran per animar la vesprada.

    Pujar