23 de novembre de 2020 23/11/20

L'Off Romà de Sagunt a Escena presenta 'Juicio y muerte de Sócrates'

  • Les representacions es realitzen a la Casa dels Berenguers els dies 19 i 20 d'agost

  • L'obra és un text de José Luis Navarro del grup Scaena Graecolatina

L'Off Romà de Sagunt a Escena ofereix els dies 19 i 20 d'agost a les 22 hores a la Casa dels Berenguers de Sagunt, l'obra 'Juicio y muerte de Sócrates', un text de José Luis Navarro que porta a escena el grup Scaena Gaecolatina, sota la direcció de Gemma López. L'espectacle està interpretat per Juan Diego Guerrero, Mario Gónzalez, José María Ayllón, Antonio Martínez i Miguel Pato.

L'espectacle, vertebrat en dues parts, recull primer els moments de més tensió viscuts durant el judici al qual van sotmetre Sòcrates després de ser acusat d'introduir noves divinitats a Atenes i de corrompre la joventut. Posteriorment, va ser condemnat a mort.

En la segona part, l'acció transcorre a la presó on el filòsof grec rep la visita dels seus amics més fidels, els quals li proposen la fugida d'aquella vida fosca. Hui en dia la figura d'un personatge com Sòcrates continua sent un referent de valors ètics imperibles.

Aquest espectacle de l'Off Romà de Sagunt a Escena és totalment gratuït i representat en castellà. Cal recordar que l'aforament és limitat i s'han de recollir les invitacions prèviament. Per a més informació, es pot consultar el web consultar ací.
 

Pujar