elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Sagunt manté una reunió amb la delegada del Govern per a dialogar sobre la ciutat

L'alcalde de Sagunt manté una reunió amb la delegada del Govern per a dialogar sobre la ciutat
  • Durant la trobada, que ha tingut lloc este matí, han parlat de temes com les platges, les infraestructures i la cultura en el municipi

Este matí, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha mantingut una reunió amb la delegada del Govern, Pilar Bernabé, per a dialogar sobre diferents temes que concerneixen la ciutat. Durant esta trobada, han parlat de tres grans blocs rellevants per al municipi com són les platges, les infraestructures i la cultura.

En primer lloc, sobre les platges, Moreno ha manifestat que han parlat de «la gran reivindicació del projecte per a Almardà, Corint i Malva-rosa, que done una solució definitiva i que incloga també mecanismes de retenció d'arena, perquè la solució realment dure en el temps». Al que ha afegit que també ha portat a col·lació el malecó «i altres aspectes que hem encara de solucionar en el nostre front marítim».

D'altra banda, ha indicat el primer edil, el segon bloc ha sigut el de les infraestructures, en què han parlat d'aspectes com les connexions de Parc Sagunt, la connexió del Port de Sagunt amb la xarxa de Rodalies, i també la necessitat de barreres acústiques en l'autovia. «Aspectes tots ells en els quals demanem al Ministeri que tinga la sensibilitat i que agilite les accions en la mesura que siga possible» ha remarcat.

Finalment, l'últim dels àmbits sobre el qual han dialogat ha sigut la cultura, sobre el que Moreno ha indicat que: «També esperem veure més actuacions per part del Govern d'Espanya. Ací particularment les actuacions se centren en el Teatre Romà i el Castell, amb el gran projecte de més d'1 milió d'euros que encara està per vindre».

«Són diversos àmbits sobre els quals hem pogut parlar, explicar quina és la visió d'estos temes i la seua importància des de la perspectiva de l'Ajuntament, i en els quals la delegada s'ha compromés a poder estudiar-los, i en la mesura que siga possible assegurar el diàleg amb els ministeris que permeta que donem solucions als diferents àmbits que suposen una problemàtica per a la nostra ciutadania» ha puntualitzat el primer edil.

Pujar