elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Sagunt lliura sengles ciris a les tres confraries del Port de Sagunt

L'alcalde de Sagunt lliura sengles ciris a les tres confraries del Port de Sagunt
  • Amb el lliurament d'este obsequi es pretén animar les entitats a continuar treballant intensament de cara a les festes del pròxim any

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, van entregar ahir tres ciris, un detall simbòlic, a les confraries del Port de Sagunt. L'entitat encarregada de l'organització de la Setmana Santa del Port de Sagunt està formada per la Hermandad de Jesús Nazareno, la Cofradía Virgen Dolorosa – Madre del Resucitado i la Hermandad Santo Sepulcro. A l’acte també va assistir el regidor Sergio Muniesa.

Amb esta acció es pretén animar i donar suport des de l'Ajuntament de Sagunt a totes eixes persones que cada any s'encarreguen d'organitzar les celebracions de Setmana Santa al Port de Sagunt i de les quals enguany a causa de la pandèmia, només es podran realitzar alguns actes però de forma molt restrictiva i limitada.

Darío Moreno, alcalde de Sagunt, manifesta que amb el lliurament d'este obsequi es «pretén representar eixa voluntat de mantindre viva la flama de les nostres tradicions malgrat el moment tan dur que estem vivint i que arrosseguem des de l'any passat. Enguany sí que podem començar a fer algunes d'eixes celebracions religioses, però d'una forma molt estricta i, per tant, desvirtua una mica el que són les nostres celebracions habituals. Precisament per això, la voluntat de l'ajuntament és tindre un xicotet detall amb eixes entitats que mantenen vives totes les nostres tradicions. A partir d'ara treballarem conjuntament amb elles perquè esta voluntat de mantindre viva la flama representada en este xicotet obsequi es plasme també en eixos xicotets actes que sí que puguem dur a terme durant este any.»

Tant Alcaldia com el Departament de Festes han manifestat la intenció de treballar conjuntament amb totes estes associacions per a poder preparar per a l'any que ve unes festes com es feien fins ara i d'esta manera recuperar les tradicions.

Pujar