elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Sagunt felicita el Nadal a tota la ciutadania amb un dibuix d'un usuari de Socoltie

L'alcalde de Sagunt felicita el Nadal a tota la ciutadania amb un dibuix d'un usuari de Socoltie
  • L'Alcaldia, en col·laboració amb un usuari del Centre Ocupacional Socoltie, ha realitzat una postal nadalenca

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha presentat este matí la postal amb la qual felicita el Nadal a tota la ciutadania i a tot el personal del Consistori. Es tracta d'una postal realitzada per José Antonio, un usuari del Centre Ocupacional Socoltie, amb diversitat funcional de mobilitat.

La felicitació l'ha realitzada amb pintures i pilotes de diferents grandàries, dibuixant un ninot, i formant xicotets cercles amb la punta dels dits, per a aconseguir una postal de temàtica nadalenca.

Moreno ha assegurat que en estos temps de pandèmia «és important donar-li valor a les coses xicotetes ». Per este motiu, i com és habitual per a la creació de la postal, «des d'Alcaldia sempre intentem comptar amb diferents col·lectius de la ciutat que fan una especial labor social». Quant a la felicitació d'enguany, «li donem les gràcies a Antonio perquè ens ha cedit el seu dibuix per a la nostra felicitació nadalenca».

L'alcalde ha aprofitat per a agrair tota la labor del C.O. Socoltie. «És important que tots els col·lectius tinguen visibilització i us agraïm de cor la vostra participació», ha conclòs.

Pujar