25 d’octubre de 2020 25/10/20

L'Ajuntament de Sagunt presenta l'Anuari de l'Esport 2019

L'Ajuntament de Sagunt presenta l'Anuari de l'Esport 2019 - (foto 1)
  • Este acte forma part de les activitats i esdeveniments que s'estan celebrant durant la Setmana de l'Esport

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt presenta l'Anuari de l'Esport 2019 - (foto 2)

L'Ajuntament de Sagunt va presentar ahir, dimarts 18 de febrer, la 3a edició de l'Anuari de l'Esport 2019 publicat pel Departament d'Esports. En este llibre es recullen tots els aspectes relacionats amb l'esport local durant l'any passat. Este acte forma part de les activitats i esdeveniments que s'estan celebrant durant esta Setmana de l'Esport.

A la presentació va assistir el regidor d'Esports, Javier Raro; l'autora d'esta 3a edició, Eva Gil, així com membres representants de diferents clubs esportius del municipi, presents en l'anuari, a més de la presència de diversos membres de la corporació municipal i tècnics del departament.

Raro va agrair a l’autora el treball realitzat i va destacar la importància de realitzar este tipus d'accions comunicatives «per a donar a conéixer i dotar de reconeixement l'esport de Sagunt, que és ja tot un referent a nivell autonòmic i fins i tot a nivell nacional». D'altra banda, Gil va presentar un resum de tots els aspectes i continguts que es poden trobar en esta edició. L'autora va assegurar que realitzar este anuari li ha servit «per a adonar-se de tots els esdeveniments esportius de gran envergadura que es duen a terme en el municipi, a més de la bona faena que es realitza des dels clubs locals i l'Ajuntament».

L'anuari consta d'una estructura similar a la d'altres edicions amb apartats d'esdeveniments, clubs locals i programes municipals. En esta ocasió s'ha afegit un nou apartat de reportatges, un espai en el qual es tracten alguns assumptes sobre l'actualitat esportiva més en profunditat, com un especial sobre el centenari del Club Deportivo Acero o sobre esport femení, comptant amb entrevistes que plasmen l'opinió i perspectives d'entrenadores i esportistes del municipi.

Pujar