11 d’abril de 2021 11/4/21

L’Ajuntament de Sagunt obri el termini per a la subvenció municipal en matèria de foment de l’activitat emprenedora

L’Ajuntament de Sagunt obri el termini per a la subvenció municipal en matèria de foment de l’activitat emprenedora - (foto 1)
  • El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al 31 d’octubre i en total es destinarar 50.000 euros

Des d'este dissabte, 15 juny de 2019, i fins al 31 d'octubre d'enguany queda obert el termini per a presentar les sol·licituds de subvenció municipal per al foment de l'activitat emprenedora a Sagunt. Una vegada aprovada la convocatòria per la Junta de Govern Local el passat 24 de maig i publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València del 14 de juny, les persones físiques i jurídiques interessades podran presentar les sol·licituds adequades.

Esta subvenció està destinada a sufragar l'import de les despeses de primer establiment i funcionament inicial determinant-se en funció del pressupost del projecte acceptat i la valoració obtinguda. En qualsevol cas, l'import màxim per sol·licitud serà de 5.000 euros fins a esgotar el crèdit pressupostari destinat a esta convocatòria, que en esta ocasió és de 50.000 euros.

El regidor en funcions de Promoció Econòmica, Miguel Chover, ha assenyalat que “és una bona notícia que este tipus de subvenció tinga continuïtat en el temps per a permetre que les xicotetes empreses locals puguen trobar en ella un xicotet impuls i que anime perquè cada dia existisquen més persones interessades en l'autoocupació”.

Podrà optar a esta subvenció qualsevol persona física o jurídica (excepte les societats anònimes) que haja iniciat una activitat productiva en el terme municipal de Sagunt des de l'1 de gener d'enguany i complisca els requisits previstos en les bases específiques per a la concessió de subvencions en matèria de foment de l'activitat emprenedora. Estes bases estan publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 158 de 17 d'agost de 2017 i poden consultar-se en la seu electrònica de l'Ajuntament de Sagunt.

“Enguany hem ampliat el termini de la convocatòria amb l'esperança de poder aconseguir un major públic i ajudar més persones”, afirma Miguel Chover qui, a més, destaca que “esperem que amb estos xicotets incentius aconseguim impulsar la cultura emprenedora en el nostre territori, perquè les petites i mitjanes empreses han dinamitzat històricament la nostra economia i volem que en el futur continuen sent el motor de desenvolupament socio-econòmic”.

Pujar