9 d’abril de 2020 9/4/20

L'Ajuntament de Sagunt habilita un pla d'actuació per oferir servici de teleassistència i atenció psicològica a la ciutadania

  • L'objectiu és oferir assessorament psicològic a aquelles persones que ho necessiten per poder afrontar una situació de crisi i disminuir l'impacte emocional i social

L'Ajuntament de Sagunt ha habilitat un pla d'actuació per oferir servici de teleassistència i atenció psicològica a la ciutadania amb l'objectiu d’assessorar psicològicament aquelles persones que ho necessiten per poder afrontar una situació de crisi i disminuir l'impacte emocional i social que pot provocar tant en xiquets, xiquetes i joves com en adults.

Este servici serà gestionat per diversos psicòlegs i psicòlogues del Gabinet Psicopedagògic dependent del departament d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt. Les seues funcions seran, d'una banda, atendre aquelles persones que necessiten consell i, d'altra banda, orientar i secundar psicològicament mentre es prolongue l'estat d'alarma, situació ocasionada pel COVID-19.

Per posar-se en contacte amb el servici psicològic habilitat per l'Ajuntament de Sagunt, s'haurà de telefonar al número centralitzat 962655882 gestionat des de Serveis Socials o bé comunicar-ho al correu electrònic: ssgestion@aytosagunto.es.  La tele assistència psicològica es realitzarà de 8 a 14 hores i de 16 a 20 hores. A més, en cas d'algun dubte també es pot telefonar al número general habilitat per l'ajuntament, 962655858 ext.1

Així mateix, el departament d'Educació intensificarà l'ús de les xarxes socials com el blog i la pròpia pàgina de Facebook, on s'aniran implementat materials elaborats d'ajuda pedagògica, psicoeducativa o altre tipus informació que arribe per part oficial d'altres administracions que siguen d'interés per a la ciutadania. L'enllaç de la pàgina del departament d'Educació en Facebook és el següent: https://www.facebook.com/departamentdeducacio.ajuntamentdesagunt.

Finalment, per continuar amb la programació establida, també s'intensificarà el treball a través de les plataformes digitals i a les xarxes de l'alumnat dels cursos de l'ajuntament del Programa Aules Compartides de “Perruqueria i Autoimatge Personal” i de “Jardineria” i els programes formatius de qualificació bàsica de “Comerç”.

El regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, assegura que «és molt important per a nosaltres oferir ajudes per a afrontar esta situació de crisi que entre tots i totes la passarem i, per això, hem posat en marxa el servici de teleassistència psicològica i de potenciació de l'ús de canals telemàtics psicoeducatius. D'una banda, els psicòlegs/es de l'Ajuntament atendran a totes aquelles persones que necessiten orientació o suport i, d'altra banda, també estem implementant continguts educatius en les xarxes socials. Vull recordar que és molt important el missatge de quedar-se a casa i que hem de fer-ho tots».

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar