elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt assistix a l'acte de lliurament del reconeixement a l'IES Clot del Moro per participar en el projecte Coeducacentres

L'Ajuntament de Sagunt assistix a l'acte de lliurament del reconeixement a l'IES Clot del Moro per participar en el projecte Coeducacentres
  • Este projecte està organitzat per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Cefire i Coeduca

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt assistix a l'acte de lliurament del reconeixement a l'IES Clot del Moro per participar en el projecte Coeducacentres - (foto 2)

L'IES Clot del Moro ha rebut este matí un reconeixement per participar en el projecte Coeducacentres i la seua implicació amb la igualtat i la millora de la convivència. Este projecte està organitzat per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Cefire i Coeduca, i a més a l'acte de lliurament del reconeixement, que ha tingut lloc en la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, han assistit l'alcalde Sagunt, Darío Moreno; el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona; la coordinadora de Convivència i Igualtat, Rosa Sánchez Aliaga i la coordinadora Coeducacentres, Esther Tamarit López.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno ha destacat que «a la nostra ciutat tenim uns centres educatius que són pioners en docència i en educació en valors. Hui li tocava el torn a l'IES Clot del Moro amb eixe projecte de coeducació en el qual pretenen imbuir als xiquets i xiquetes de la nostra ciutat en la igualtat de gèneres perquè a poc a poc, a través també d'eixa educació a les noves generacions, anem erradicant qualsevol tipus de desigualtat o exclusió».

El regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, ha manifestat el seu suport al projecte Coeducacentres de l'IES Clot del Moro: «És necessari sumar esforços, treballar de manera coordinada per a establir sinergies perquè la coeducació siga un eix transversal, substancial en les polítiques educatives dels centres educatius de Sagunt i, en tots els àmbits, de la nostra societat. Donar les gràcies al Cefire de Sagunt i a la seua assessoria en Coeducació i Igualtat pel seu treball, no sols en esta matèria, sinó en cadascuna de la resta d'assessories i, també, a la implicació del departament d'Igualtat de l'Ajuntament».

«A poc a poc, amb eixa gran tasca que s'està portant a terme per part dels centres educatius però també per eixa part de tasca social de les administracions, associacions i des de qualsevol àmbit anirem aconseguint una societat més justa i igualitària i en la qual tothom puga desenvolupar el seu potencial», ha explicat Moreno.

José Manuel Tarazona ha volgut donar l'enhorabona al centre «per tot el treball, bagatge i trajectòria que porta des de fa ja diversos anys treballant la coeducació en el centre i la igualtat. El Clot és un centre referent amb un projecte educatiu on la igualtat forma part de la seua identitat». Al que ha afegit: «Cal treballar conjuntament i per això donarem el nostre suport per a poder dinamitzar una ciutat que educa en els diferents espais, fonamentalment en l'educatiu, per a ser una ciutat que educa en la igualtat plena, sense discriminació per raons de sexe o gènere. Una ciutat inclusiva que atén la diversitat. Una ciutat educadora per la igualtat».

Pujar