6 d’agost de 2020 6/8/20

L'Ajuntament de Sagunt adequa l'entorn oest del futur Museu Industrial

L'Ajuntament de Sagunt adequa l'entorn oest del futur Museu Industrial - (foto 1)
  • La Junta de Govern Local ha adjudicat a l'empresa ICA2-1980 S.L. les obres d'adequació de l'entorn oest del Museu per un import de 40 837 €, IVA inclòs

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt adequa l'entorn oest del futur Museu Industrial - (foto 2)

La Junta de Govern Local ha adjudicat hui a l'empresa ICA2-1980 S.L. les obres d'adequació de l'entorn oest del Museu Industrial del Port de Sagunt. Esta intervenció endreçarà la zona i permetrà millorar la recepció d'aigües superficials i la retirada dels contenidors que actualment allí es troben. Les obres, l'import d'execució de les quals és de 40 837 €, IVA inclòs, es realitzaran en un termini de 2 mesos.

Les obres consistiran, d'una banda, a traslladar els contenidors de mercaderia a una altra ubicació i, d'altra banda, a construir un muret de formigó que delimite la zona verda de l'estacional i que contindrà l'aigua d'escolament; construir una cuneta de formigó per a recollir i canalitzar les aigües fins a la xarxa de sanejament; pavimentar la zona, així com moblar-la amb dos bancs ancorats i reposar la porta metàl·lica que dona accés al pati sud, així com les llunes de vidre deteriorades de la torre de comunicació vertical, elements danyats per vandalisme.

Estes obres s'adjudiquen després que al febrer la Junta de Govern Local aprovara el projecte d'obres d'urbanització i adequació d'aquesta zona de 181,50 m², ja que es feia necessària la seua adequació per a resoldre, d'una banda, els problemes d'evacuació d'aigües pluvials i, una altra, la pavimentació, enjardinament i instal·lació de mobiliari en la zona prèvia a l'accés oest del museu.

El delegat de Contractació, Javier Raro, ha declarat que en breu «tindrem finalitzada la revisió del projecte d'actuació a l'interior del Museu Industrial i posarem en marxa la licitació de les obres, la qual cosa permetrà d'una vegada per sempre acabar unes obres pendents des de fa bastants anys». Esta i altres intervencions que s'han aprovat i s'aprovaran en Junta de Govern, ha explicat el regidor, «permetran millorar diversos punts de la ciutat, alhora que dinamitzar l'economia i crear ocupació».

Pujar