20 de setembre de 2020 20/9/20

L'Ajuntament i AVSA presenten un nou autobús que farà la ruta Sagunt - València

L'Ajuntament i AVSA presenten un nou autobús que farà la ruta Sagunt - València - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament i AVSA presenten un nou autobús que farà la ruta Sagunt - València - (foto 2)

  Un nou autobús d'AVSA farà desde hui la ruta Sagunt – València. El vehicle, que s'ha presentat este matí a les portes de l'Ajuntament de Sagunt, té capacitat per a 60 persones, és a dir, 20 places més que al que substituix. També compta amb 4 trasportins, àrea per a persones amb discapacitat i és molt menys contaminant que el seu predecessor.

  A la presentació de l'autobús han assistit l'alcalde, Quico Fernández, el regidor Pepe Gil, la diputada autonómica Teresa García i el representant de l'empresa AVSA Salvador Nabás. Fernández ha volgut assenyalar que "es tracta d'una millora molt notable del transport de viatgers entre Sagunt i València, amb una major capacitat i, per tant, amb una reducció del nombre de viatgers que van drets, que s'ha d'intentar reduir a zero, cosa en què hem treballat estos anys perquè hem tingut reivindicacions en eixe sentit. A més està adaptat perfectament per a les persones amb discapacitat i, d'altra banda, és un vehicle que compleix amb un dels objectius del nostre govern de caminar cap a la sostenibilitat". Fernández acabava afirmant que "este és el camí en el qual cal continuar treballant per a millorar tota la mobilitat i a més en una línia de sostenibilitat i de servei a les persones, que són en definitiva el que ens importa".

  El representant d'AVSA Salvador Nabás, per altra banda, explicava durant la presentació que el vehicle té un motor Euro 6c que fa que l'autobús siga menys contaminant que un cotxe, i que és just el pas anterior al que ja serien motors híbrids o elèctrics, en termes d'ecologia.

  El nou autobús operarà preferentment entre l'estació de Renfe i València, ja que és el trajecte que realitzava el seu predecessor, que comptaba només amb 40 places. No obstant açò, també farà un servei des del nucli del Port de Sagunt, tal com feia l'altre autobús al que substituix.

  Pujar