29 d’octubre de 2020 29/10/20

L’Ajuntament anima la ciutadania a participar en les jornades "La ciutat com a espai educatiu. Sagunt com a Ciutat Educadora" este cap de setmana

L’Ajuntament anima la ciutadania a participar en les jornades "La ciutat com a espai educatiu. Sagunt com a Ciutat Educadora" este cap de setmana - (foto 1)
  • Les persones interessades a participar en les jornades, que se celebraran en el Centre Cultural Mario Monreal divendres 24 i dissabte 25 de gener, tindran la oportunitat d’intercanviar informació i propostes d’actuació conjuntes

MÉS FOTOS
L’Ajuntament anima la ciutadania a participar en les jornades "La ciutat com a espai educatiu. Sagunt com a Ciutat Educadora" este cap de setmana - (foto 2)

L’Ajuntament de Sagunt, a través de la Regidoria d’Educació, vol animar la ciutadania a participar en les jornades La ciutat com a espai educatiu. Sagunt com a Ciutat Educadora que tindran lloc en el Centre Cultural Mario Monreal divendres 24 i dissabte 25 de gener.

A la inauguració de les jornades, que tindrà lloc a les 17.15 a càrrec del Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo amb una actuació musical, assistirà, entre altres personalitats, la directora general d'Innovació Educativa i Ordenació, Margarida Castellano. Este esdeveniment està organitzat per la Generalitat Valenciana i el Cefire Sagunt i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt i Sagunt Ciutat Educadora.

A estes jornades, a les qual també està convidat el professorat mitjançant el Cefire Sagunt, podran assistir totes aquelles persones interessades en fer de l’educació un eix vertebrador de la ciutat i de la societat.

Per al professorat interessat a participar-hi, les jornades serviran com a acreditació de 8 hores ja que es fan conjuntament amb el Cefire de Sagunt. Aquelles persones que no pertanyen al professorat i estiguin interessades a participar-hi hauran d’adreçar-se al departament d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt.

El regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha recordat que s’està treballant «perquè el nostre municipi millore com a Ciutat Educadora, per això és molt important esta jornada».

Entre altres ponents importants, destaca el prestigiós professor reconegut internacionalment, Miguel Ángel Santos, que vindrà en exclusiva a Sagunt a impartir la conferència d’obertura de les jornades, divendres 24 a les 17.30 hores,  davall el nom “Que la teua ciutat siga millor perquè tu hi vius”. Santos és catedràtic emèrit de Didàctica i Organització Escolar per la Universitat de Màlaga entre altres títols i reconeixements i, a més, ha publicat 42 llibres en diferents idiomes.

A més, diferents ajuntaments presentaran les seues experiències com a Ciutat Educadora, així com diferents centres educatius que també presentaran les seues experiències de centre.

Pujar