elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta de Govern Local aprova l'activació dels mòduls de grup i coordinació del Programa de l'Esport en Edat Escolar

La Junta de Govern Local aprova l'activació dels mòduls de grup i coordinació del Programa de l'Esport en Edat Escolar
  • El Departament d'Activitat Física, Salut i Esports destina per a tot el curs del programa 245.000 euros

La Junta de Govern Local ha aprovat este matí l'activació definitiva dels mòduls de grup i coordinació del Programa de l'Esport en Edat Escolar i el pagament corresponent als 3 primers mesos del curs 2021/2022.

En concret, al nombre de mòduls de grup activats, que la xifra ascendix a 133 mòduls, s'ha aprovat un pagament de 74.023,53 €, mentre que als mòduls de coordinador activats, que ascendixen a 10, s'ha aprovat un pagament de 5.037,30 €. El departament d'Activitat Física, Salut i Esports destinarà per a tot el curs del programa de l'Esport en Edat Escolar 245.000 euros.

Respecte al nombre de mòduls de grups activats, estos corresponen a: 5 escacs; 17 atletisme; 38 bàsquet; 20 handbol; 3 futbol-sala; 3 gimnàstica aeròbica; 9 gimnàstica rítmica; 3 lluita; 2 lluita/Grappling; 2 multiactivitat; 19 tennis; 1 triatló i 11 voleibol. Quant als mòduls de coordinador activats, són els següents: 1 escacs; 1 atletisme; 3 bàsquet; 2 handbol; 1 gimnàstica rítmica; 1 tennis i 1 voleibol.

El regidor d'Esports, Javier Timón, ha explicat que «a pesar que les activitats del programa de l'Esport en Edat Escolar van donar principi el passat dia 1 d'octubre, amb l'aprovació de hui, queden activats els 133 mòduls de grup i els 10 mòduls de coordinador de manera definitiva i a més es procedix al primer pagament als diferents clubs».

Així mateix, Timón ha destacat que per al departament d'Activitat Física, Salut i Esports, «suposa una enorme satisfacció ja que permet que este any més de 1.500 xiquets i xiquetes del municipi puguen practicar esport d'una manera fàcil i segura dins d'un dels principals programes que oferix este departament i al qual li concedim una de les nostres principals prioritats pel que suposa per al foment de l'esport de base i per a la promoció d'uns hàbits saludables des d'edats primerenques».

Pujar