elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta de Govern Local aprova la concessió de les subvencions d'actes festius 2020

La Junta de Govern Local aprova la concessió de les subvencions d'actes festius 2020
  • La partida destinada de la convocatòria d'enguany ha comptat amb 40 000 euros destinats a associacions i actes festius

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat este matí la concessió en concurrència competitiva de les subvencions en matèria de festes de l'exercici 2020, que compta amb una aportació de 40 000 euros destins a associacions i actes festius.

En este sentit, la regidora de Festes, Asun Moll, ha explicat que des del mes d'abril passat el departament va acordar, després de converses mantingudes amb les associacions festives sense ànim de lucre, destinar a esta convocatòria un crèdit inicial de 40 000 € en comptes de 50 000 € a causa de la situació d'emergència sanitària provocada per la Covid-19, la qual va provocar la suspensió de la gran majoria d'estos esdeveniments i festes. «Considerem que eixa quantitat era perfectament ajustable tenint en compte que este any sol han pogut realitzar-se activitats fins al mes de març, en el qual es va declarar l'Estat d'Alarma, i la resta d'accions que puguen tirar avant en el que queda d'any», aclarix la delegada.

La regidora ha explicat que s'han valorat tots els projectes presentats i que complien amb les condicions de les bases reguladores, els quals es van emportar a la Comissió Informativa Permanent de Promoció de la Ciutat. Des del departament asseguren que s'han complit tots els requisits per a poder concedir el total de la subvenció entre tots els projectes presentats. Les associacions pròximament rebran la comunicació de l'import que li ha sigut adjudicat a cada projecte presentat per a l'activitat festiva.

Des del departament de Festes, tal com ha declarat la regidora, «volem donar l'enhorabona a totes aquelles associacions que han presentat els seus projectes i que han treballat les bases per a complir amb tota la normativa que permet poder dur a terme les seues activitats».

Esta convocatòria va destinada a entitats sense ànim de lucre que estigueren legalment constituïdes i inscrites en el Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Sagunt amb anterioritat a la finalització del termini de presentació d'instàncies, que tingueren les dades degudament actualitzades en els registres corresponents, que no presentaren incompatibilitats o prohibicions per a ser beneficiàries recollides en l'article 13 de la Llei General de Subvencions, i no ser titular d'una altra subvenció de caràcter nominatiu o disposar d'una aplicació pressupostària específica per a activitats festives.

Pujar