13 d’agost de 2020 13/8/20

La Junta de Govern Local adjudica el contracte de redacció del projecte de construcció de l'Aulari d'Infantil del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo

La Junta de Govern Local adjudica el contracte de redacció del projecte de construcció de l'Aulari d'Infantil del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo - (foto 1)
  • Es tracta d'un projecte que compta amb una inversió de 19 968 euros (IVA inclòs) i que està emmarcat en el Pla Edificant

La Junta de Govern ha aprovat este matí l'adjudicació del contracte de servicis per a la redacció del projecte de construcció de l'Aulari d'Infantil del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo. Es tracta d'un projecte que compta amb una inversió de 19 968 euros (IVA inclòs) i que està emmarcat en el Pla Edificant amb altres actuacions previstes a la ciutat, com l'IES nº5 o la rehabilitació del CEE Sant Cristòfol.

El contracte s'ha adjudicat a l'empresa Raizde3, S.L. El termini previst establit per a la redacció de l'actualització del projecte d'execució, així com de tots els projectes específics necessaris, és d'un màxim de dos mesos per poder licitar les obres.

El regidor de Contractació de l'Ajuntament de Sagunt, Javier Raro, ha declarat que amb l'adjudicació de la redacció d’este projecte «fem un pas més en l'objectiu de traslladar l'Aulari d'Infantil del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo a les instal·lacions de l'Aulari de Primària. Ara l'empresa RAIZDE3 haurà de redactar el projecte i, posteriorment, passarem a la fase d'execució de les obres».

D'altra banda, el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, ha assegurat que este és un pas administratiu necessari i important per a la construcció de l'Aulari i que, des de l'Ajuntament, «hem treballat intensament en la delegació de competències i ara continua el seu curs, en este cas, per Contractació. Es tracta d'una infraestructura molt reivindicada i necessària al nostre poble que es du a terme gràcies a l'instrument de gestió tan potent ideat des del Govern del Botànic com és el Pla Edificant, que permet agilitar la construcció i la reforma de centres educatius. Són resultats que, a poc a poc, anirem aconseguint».

Finalment, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha declarat que amb esta obra «continuem apostant per infraestructures educatives, com fa uns mesos referent a la construcció de l'IES n5, aspectes que la comunitat educativa havia exigit a l'Ajuntament des de feia massa temps».

Pujar