24 de novembre de 2020 24/11/20

Igualtat llança una campanya contra la violència masclista en col·laboració amb l'hostaleria

Igualtat llança una campanya contra la violència masclista en col·laboració amb l'hostaleria - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Igualtat llança una campanya contra la violència masclista en col·laboració amb l'hostaleria - (foto 2)

  La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt inicia hui una campanya de sensibilització en contra de la violència gènere amb l'eslògan 'La Violència de Masclista no es tapa. ACTUA'. Esta iniciativa consistix a difondre el lema de la campanya, juntament amb el número del Servei telefònic d'informació i d'assessorament jurídic en matèria de violència de gènere (016), imprès en tovallons que es repartiran a tots els comerços hostelers del municipi.

  En total, es distribuirà un milió de tovallons impresos en valencià i en castellà a comerços hostelers locals com bars, restaurants, cafeteries i hotels. El pressupost de la campanya ronda els 3.000 euros i es finança a través de la subvenció que va concedir la Diputació de València per a campanyes de sensibilitat.

  Segons la regidora d'Igualtat, María Giménez, "Amb este missatge en els tovallons que es van a repartir en tots els bars, restaurants, cafeteries, etc. de la nostra ciutat, pretenem entrar en els espais informals de socialització amb un missatge clar i directe dirigit a tota la ciutadania, perquè contra la violència de gènere hem de lluitar tant dones com homes, tots els dies, llançant una trucada a la societat perquè s'implique activament en la lluita contra la violència masclista. Amb esta campanya, volem arribar a una gran quantitat de persones, i esperem que tinga un gran acolliment per part dels establiments hostelers, que ja van manifestar la seua satisfacció amb esta proposta."

  El repartiment dels tovallons comença hui, i segons informa l'àrea d'Igualtat, si algun establiment es queda sense, pot posar-se en contacte amb el propi departament cridant al 96.265.58.89, o en les seues oficines situades en un dels xalets dels jardins de l'Antic Sanatori (carrer Periodista Azzati cantonada amb avinguda 9 d'Octubre) en horari de 8 a 15 hores.

  Pujar