12 d’agost de 2020 12/8/20

Homenatge als treballadors morts en Altos Hornos en les festes del Port de Sagunt

Homenatge als treballadors morts en Altos Hornos en les festes del Port de Sagunt - (foto 1)
  • Un concurs de cara pintada i un sopar per als més majors complementen l'últim cap de setmana de les festes

L'últim cap de setmana de les festes patronals del Port de Sagunt destaca per la diversitat d'activitats que oferix. L'homenatge als treballadors caiguts a la Fàbrica serà un dels actes més emotius de les festes, la ciutadania podrà retre tribut a totes aquelles persones que van morir en els accidents laborals produïts en Altos Hornos, l'homenatge tindrà lloc el diumenge, 11 d'agost a les 11.00 hores, davant del monument de l’Albereda

D'altra banda, el dissabte 10 d'agost, tindrà lloc l'última classe de balls de saló a càrrec dels professors campions d'Espanya Sènior. A les 21.00 hores, es realitzarà el concurs de cara pintada, en el recinte festiu, en el qual podrà participar tota la ciutadania. A més, eixe mateix dia a les 23.30 hores tindrà lloc un espectacle pirotècnic en el recinte festiu, que donarà pas a l'última nit de bous i vaques a les 24.00 hores.

Els majors podran gaudir, el 12 d'agost a les 21.30 hores, d'un sopar en la carpa del recinte festiu, amb motiu de celebració del dia del major. També podran gaudir de la revetla amb el Trio Jam, que està organitzat per l'Ajuntament de Sagunt.

Pujar