elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hogueras de San Antón del Port de Sagunt presenta la programació de la festa de Cap d'Any

Hogueras de San Antón del Port de Sagunt presenta la programació de la festa de Cap d'Any
  • L'última nit de l'any comptarà amb activitats per als més xicotets i orquestra

L'associació de Hogueras de San Antón del Port de Sagunt, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, a través de l'Alcaldia i la Delegació de Festes, ha posat en marxa una festa de Cap d'Any per a la nit del 31 de desembre. Els actes començaran a la vesprada amb pallassos i regals per als més xicotets i, a la nit, les campanades i l'orquestra La Tregua.

El Triangle Umbral acollirà esta celebració, per segon any consecutiu, que estarà amenitzada per Paloma Portillo i Óscar El Bravero. Per a les campanades, connectaran amb la Puerta del Sol, segons va informar ahir en roda de premsa Pilar Gallur, de l'associació Hogueras de San Antón.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va agrair a l'associació per esta iniciativa i va informar que havia augmentat el suport des de l'ajuntament per la importància d'esta festivitat. Així mateix, l'alcalde va destacar el treball de l’associació perquè «hi havia una part de la població que no es veia inclosa per les festivitats que venien establides i d'esta forma sí que es poden incloure». Finalment, Darío Moreno va insistir sobre la idea de proximitat i va declarar que «el paper de l'Ajuntament ha de ser eixe, garantir que tots els ciutadans i ciutadanes compten amb els mateixos drets i els mateixos servicis al seu abast».

Per la seua banda, la delegada de Festes, Asun Moll, va destacar la col·laboració del seu departament: «Els ajudem a tramitar les sol·licituds que es necessiten per a gestionar qualsevol festa». També va informar que Festes, en col·laboració amb AVSA, posa a la disposició dels interessats un autobús perquè es puguen traslladar d'un nucli urbà a un altre fins a la cinc de la matinada.

A l'acte de presentació també van assistir el regidor de l'Equip de Govern, Javier Raro, i el membre de l'associació Pedro Quevedo.

Pujar