28 d’octubre de 2020 28/10/20

La XIX Gala de l'Esport reconeix esta vesprada el treball dels esportistes del municipi

La XIX Gala de l'Esport reconeix esta vesprada el treball dels esportistes del municipi - (foto 1)
  • L'acte tindrà lloc hui, 21 de febrer, a les 17.30 hores, en el Casal Jove del Port de Sagunt i comptarà amb activitats d'escalada i pump

MÉS FOTOS
La XIX Gala de l'Esport reconeix esta vesprada el treball dels esportistes del municipi - (foto 2)
La XIX Gala de l'Esport reconeix esta vesprada el treball dels esportistes del municipi - (foto 3)

Esta vesprada acaba la Setmana de l'Esport amb el lliurament dels guardons als esportistes destacats de l'any passat. La XIX Gala de l'Esport posarà el punt final amb el reconeixement de huit esportistes, dos clubs i un periodista. L'acte, organitzat pel Departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, començarà a les 17.30 hores amb una exhibició i participació d'escalada, i una sessió especial de pump. Més tard, a les 19 hores tindrà lloc el lliurament dels premis.

Enguany el jurat, format per la comissió organitzadora de la Gala de l'Esport, ha decidit premiar, com a millor esportista masculí, Óscar García Sánchez jugador d'handbol; com a millor esportista femenina, la lluitadora, Marta Ojeda Navarro, i com a millor entitat esportiva de l'any, el Club Balonmano Fertiberia Puerto Sagunto, per l’ascens a la lliga Asobal. Així mateix, el guardó al mèrit esportiu de la comarca serà per al piragüista Jorge Cortijo.

Quant als guardons d'esportistes novells, el femení serà per a la jugadora d'hoquei línia Carla Morales i el masculí per a l’haltera Sergio Munuera. En la categoria al mèrit esportiu amb diversitat funcional, el guardó serà per a l'atleta Cristian Pérez, mentre que el premi a la promoció de valors a través de l'esport ha sigut atorgat a l'atleta Begoña García. El premi al foment de la visibilitat de l'esport femení serà per al Biensa Club de Futbol. Per altra banda, en la categoria de reconeixement a la trajectòria esportiva, el guardó és per a l’exatleta Eduardo Alcaina Valero. Finalment, el premi al foment esportiu ha sigut concedit al periodista Álvaro Paricio.

Durant tota esta setmana s'ha celebrat la Setmana de l'Esport en la qual s'han succeït diferents actes i activitats com l'homenatge a l'esportista José Valero, una ponència a càrrec de l'Associació Cultural Nautilus, la presentació del llibre de l'autor local Álvaro Paricio i la presentació de l'Anuari de l'Esport 2019.

Finalment, el Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt recorda que emetrà hui, divendres 21 de febrer, la XIX Gala de l'Esport en directe. Les persones interessades podran seguir-la a partir de les 19.00 hores en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt (www.aytosagunto.com), així com en els perfils de les xarxes socials del Gabinet de Comunicació, Facebook (facebook.com/aytosaguntocom), Twitter (@AytoSaguntoCom) i YouTube (youtube.com/user/aytosaguntovideos).

Pujar