23 d’octubre de 2020 23/10/20

El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt emetrà en directe la XIX Gala de l'Esport

  • Este acte podrà seguir-se a partir de les 19.00 hores en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt i en els perfils de Facebook, Twitter i YouTube del Gabinet de Comunicació

El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt emetrà demà, divendres 21 de febrer, la XIX Gala de l'Esport en directe. El Casal Jove del Port de Sagunt acollirà este acte i les persones interessades podran seguir-lo a partir de les 19.00 hores en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt (www.aytosagunto.com), així com en els perfils de les xarxes socials del Gabinet de Comunicació, Facebook (facebook.com/aytosaguntocom), Twitter (@AytoSaguntoCom) i YouTube (youtube.com/user/aytosaguntovideos).

Durant tota esta setmana s'ha celebrat la Setmana de l'Esport en la qual s'han succeït diferents actes i activitats com l'homenatge a l'esportista José Valero, una ponència a càrrec de l'Associació Cultural Nautilus, la presentació del llibre de l'autor local Álvaro Paricio i la presentació de l'Anuari de l'Esport 2019.

Finalment, el més important i de major envergadura serà la XIX Gala de l'Esport, que començarà a les 17.30 hores amb una exhibició i participació d'escalada, i una sessió especial de pump. Més tard, a les 19.00 hores començarà l'acte i el lliurament de guardons.

Pujar