25 de setembre de 2020 25/9/20

La Fundació de Patrimoni Industrial i Memòria Obrera estrena lloc web

  • Després de la renovació de la seua imatge corporativa, s'ha creat una nova pàgina web que s'ha llançat esta setmana

La Fundació de la Comunitat Valenciana de Patrimoni Industrial i Memòria Obrera del Port de Sagunt estrena lloc web amb un disseny més modern, senzill i intuïtiu. Entre les principals novetats d'este espai, destaca el protagonisme dels continguts multimèdia i la major integració amb les xarxes socials. Este nou lloc web, accessible en l'adreça https://fundacioportdesagunt.com, permetrà consultar informació relacionada amb la missió i valors de la Fundació, la composició del Patronat, els espais que gestiona, les activitats i projectes en curs, així com informació jurídica i econòmica. Destaca la secció Company Town, una aproximació a la història i al patrimoni industrial de la ciutat a través d'una línia de temps i un mapa interactiu dels elements patrimonials que componen la ruta ERIH del Port de Sagunt.

Tots els continguts estan disponibles en valencià i castellà i s'està treballant per a llançar pròximament la versió en anglés. Creada amb disseny responsive design permet una correcta visualització en els diferents dispositius (ordinadors, telèfons intel·ligents o tabletes). La construcció d'este espai ha comptat amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport a través de la línia d'ajudes de projectes singulars de foment del valencià i del multilingüisme en l'àmbit social.

Esta nova eina digital, realitzada per l'empresa local Mandrango, suposa un pas important per a la consolidació de la Fundació com a organització activa en el procés de posada en valor del patrimoni industrial i la memòria obrera del Port de Sagunt.

Pujar