18 d’octubre de 2019 18/10/19

El festival Music Port Fest comptarà amb un ‘punt violeta’ per a previndre i denunciar comportaments sexistes

  • A més, durant tot el cap de setmana es repartirà una guia que ajudarà a detectar i actuar davant els senyals de violència sexista

El festival Music Port Fest, que es desenvoluparà des d'este divendres fins al diumenge al Port de Sagunt, comptarà amb un ‘punt violeta’ en el qual voluntàries de la Coordinadora Feminista del Camp de Morvedre tindran un espai de suport i informació per a denunciar qualsevol comportament i actitud sexista que puga ocórrer durant el festival.             

Durant la campanya, que compta amb el suport del departament d'Igualtat, s'entregarà una guia durant tot el festival i en les festes patronals del municipi, en la qual s'explica com detectar i actuar davant els senyals de violència sexista.

A més, durant el mateix festival, es repartiran gots retolats amb missatges contra esta violència i tovallons amb el lema ‘La violència masclista no és tapa. Actua! 016’ i el número de telèfon d'Igualtat 962655889. El lema de la campanya es projectarà en les pantalles del festival i es convidarà a les persones que actuen en l'escenari a sumar-se a estes reivindicacions.

ocultar
El festival Music Port Fest comptarà amb un ‘punt violeta’ per a previndre i denunciar comportaments sexistes
Pujar