15 d’agost de 2020 15/8/20

Les festes de Sagunt continuen amb els actes taurins, la dansà i un campionat de petanca

  • El campionat de petanca tindrà com a principal requisit la donació d'1 quilo d'aliments per a inscriure's

Les festes patronals de Sagunt continuen amb un cap de setmana carregat d'activitats entre les quals destaca la dansà i el campionat de petanca. El Grup d’Esplai Petanca Morvedre organitza un campionat de petanca amb finalitat solidària en el qual els participants donaran 1 quilo d'aliments no peribles per al Centre Solidari d'Aliments de Sagunt. El campionat se celebrarà el dissabte 27 de juliol, a partir de les 9.30 h, al costat del Trinquet Municipal.

Eixe mateix dia tindrà lloc la XXXV edició de Dansà a Sagunt i Ball de Plaça, des de Camí Reial fins a la plaça Major, organitzat pel Grup de Danses de Morvedre i l'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de la Confraria dels Sants Patrons Abdón i Senén. Finalment, la jornada acabarà amb el Sagunt Summer Festival amb l'actuació de diversos djs, entre els quals destaquen Charli Wise, Aitor García, Loopez i Xisco Máñez. Després de les actuacions tindrà lloc l'exhibició de vaquetes de la ramaderia Teodoro Gamón.

Finalment, el diumenge 28 de juliol, a les 9.00 hores, hi haurà una concentració de cotxes clàssics que durarà fins a les 11. Per a acabar el dia de la millor manera, es realitzarà la tradicional cavalcada de disfresses amb eixida des del recinte firal fins a l'arribada a l'Ajuntament de Sagunt. L'orquestra Centauro actuarà, en la plaça Cronista Chabret, a les 23.30 hores, finalitzant la jornada.

El dimecres passat, es va celebrar el concurs de paelles amb uns 100 participants.

Pujar