elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esta nit se celebra la cerimònia de lliurament del Premi Europeu de Vies Verdes, al qual opta el Centre d'Interpretació de la Via Verda de Ojos Negros

Esta nit se celebra la cerimònia de lliurament del Premi Europeu de Vies Verdes, al qual opta el Centre d'Interpretació de la Via Verda de Ojos Negros
  • Este esdeveniment es desenvolupa en el marc de la celebració del 10é Premi Europeu de Vies Verdes on es premien les millors pràctiques i iniciatives exemplars i exportables a la resta d'Europa

MÉS FOTOS
Esta nit se celebra la cerimònia de lliurament del Premi Europeu de Vies Verdes, al qual opta el Centre d'Interpretació de la Via Verda de Ojos Negros - (foto 2)

Hui, a les 21.00 hores, se celebra la cerimònia de lliurament de la 10a edició del Premi Europeu de Vies Verdes, premi al qual opta el Centre d'Interpretació de la Via Verda de Ojos Negros del Port de Sagunt. El departament de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt participarà en este esdeveniment que reunix més de 20 ponents de 7 països en esta jornada internacional, per a parlar àmpliament sobre mobilitat, oci i turisme en vies verdes.

Este esdeveniment està organitzat per la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols amb la col·laboració de l'Associació Europea de Vies Verdes i amb el suport de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Turisme de la Comunitat Valenciana i la Càtedra Transport i Societat.

Durant la cerimònia es farà lliurament dels premis de la 10a edició Premi Europeu de Vies Verdes en les tres categories proposades: Excel·lència, Iniciatives Exemplars, a la qual el Centre d'Interpretació de la Via Verda de Ojos Negros es postula, i l'última, Premi Especial 2021 “Any Europeu del Ferrocarril”, un únic premi per a recompensar iniciatives i/o productes destinats a posar en valor el patrimoni ferroviari i/o iniciatives o productes turístics que promoguen l'ús del tren i el transport de bicicletes per a accedir a les vies verdes.

La cerimònia de lliurament es podrà seguir on line per tots els que ho desitgen. La seua celebració serà en el Palau de les Arts Reina Sofia a la ciutat de València. Les inscripcions a la jornada seguixen obertes encara que el format presencial té ja l'aforament complet, podent assistir en format en línia.

El divendres, 1 d'octubre, hi haurà una jornada tècnica per la Via Verda de Ojos Negros i es visitarà el Centre d'Interpretació de la Via Verda de Ojos Negros, situat en l'Oficina de Turisme del Port de Sagunt.

Pujar