17 de gener de 2021 17/1/21

Emprenedorisme i cooperativisme protagonistes del programa ‘Empléate desde la Igualdad’

Emprenedorisme i cooperativisme protagonistes del programa ‘Empléate desde la Igualdad’ - (foto 1)

  La cultura emprenedora ha sigut hui la protagonista dins del programa ‘Empléate desde la Igualdad’ amb una jornada formativa oferida per tècnics del departament de Promoció Econòmica i la Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA).

  Durant la sessió de treball, s’ha abordat el creixent paper de l’emprenedurisme en l'economia local, s’ha parlat de tendències entre les idees de negoci que estan sorgint, a més, dels passos a seguir per a portar del paper a la realitat la voluntat de crear empreses. A més d'esta part introductòria, FEVECTA ha abordat el paper de les cooperatives dins de l'economia social valenciana i ha informat tant del vessant social com de les diferents i interessants fonts de finançament que troba este tipus de forma jurídica.

  Esta jornada respon a la petició de les pròpies participants del programa i durant el matí s’han mostrat molt participatives posant en relleu el seu interés en l'autoocupació com a fórmula per a trobar treball i millorar la seua situació socio-econòmica. En este sentit, el regidor de Promoció Econòmica en funcions, Miguel Chover, ha destacat “la permanent voluntat que tenim no solament per col·laborar en este tipus de formació, sinó en qualsevol iniciativa que ajude a dinamitzar i impulsar l'esperit emprenedor del nostre territori”.

  El regidor en funcions ha aprofitat l'ocasió per a “agrair a FEVECTA la seua predisposició a col·laborar amb nosaltres per a fomentar el desenvolupament del cooperativisme. Totes dos entitats mantenim una relació d'ajuda mútua durant molts anys i estem feliços de poder comptar amb el seu suport per a continuar impulsant el nostre servici d'atenció a persones emprenedores”.

  El programa ‘Empléate desde la Igualdad’, organitzat pels departaments de Promoció Econòmica, Serveis Socials i Igualtat, en col·laboració amb l'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats i el Fons Social Europeu, té com a principal objectiu millorar la inserció social i laboral, especialment d'aquelles dones que tenen menors oportunitats en trobar-se en situacions de vulnerabilitat social. I, alhora, pretén incrementar l'ocupabilitat de les dones a través de la seua qualificació per a l'ocupació.

  Pujar