elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IIa edició de la Setmana Gamer arriba al Casal Jove del 26 a 28 de juliol

La IIa edició de la Setmana Gamer arriba al Casal Jove del 26 a 28 de juliol
  • Durant els tres dies la joventut podrà gaudir de tornejos, xarrades i altres activitats amb videojocs

La IIa edició de la Setmana Gamer torna al Casal Jove l'última setmana de juliol, els dies 26 a 28 de juliol, i està dirigida a jóvens de 12 a 35 anys. Durant els tres dies la joventut podrà gaudir de tornejos, xarrades de professionals, activitats amb videojocs i diferents zones especialitzades en cadascun d'ells.

La Setmana Gamer compta amb tornejos de Smash Bros i FIFA 21 (26 juliol), Fornite (27 juliol) i Mario Kart (28 juliol). A més, té un Espai Gamer amb zona PlayStation que compta amb 16 PS4, una zona Nintendo amb 2 sets de Nintendo Switch, zona Drive amb 4 simuladors de conducció, zona Free Style amb 2 sets Just danse i Guitar Hero i, finalment, la zona de realitat virtual.

A més, enguany l'edició compta amb les xarrades de dos jugadors professionals de FIFA i Fornite, Guille Ruiz i Zeont, que faran un recorregut per la seua carrera professional i explicaran com han aconseguit fer de la seua afició, un treball. L'entrada a les instal·lacions és gratuïta, però és necessària la inscripció prèvia tant per a tornejos com per a les xarrades o zona de videojocs en www.omegawg.com

Durant els tres dies es compliran per part de l'organització totes les normes higienico-sanitàries, com a compliment d'aforament, ús de gel i màscara, ventilació de les sales i desinfecció, amb la finalitat que els i les jóvens puguen gaudir d'un oci alternatiu, saludable i segur.

Pujar