28 de novembre de 2020 28/11/20

Una dona apunyala a un home després d'una discussió a Sagunt

Una dona apunyala a un home després d'una discussió a Sagunt - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional han detingut la vesprada d'ahir a Sagunt a una dona de 32 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte de lesions, després de pel que sembla apunyalar en l'estómac a un home de 58 anys sense motiu aparent.

  Els fets van ocórrer sobre les sis de la vesprada d'ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l'avinguda País Valencià de Sagunt, on pel que sembla una dona acabava d'apunyalar a un home i estava tendit en el sòl.

  Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on ja es trobava un indicatiu sanitari atesa la víctima i van localitzar a la sospitosa a l'interior d'un bar, procedint a escorcollar-la localitzant-li una navalla.

  Els agents van esbrinar que pel que sembla moments abans l'home va entaular una conversa amb la dona que va derivar en una discussió, traient aquesta una navalla, segons diversos testimonis i apunyalant a l'home que va quedar sagnant en el sòl, moment en el qual van anomenar a la policia i a l'ambulància.

  L'indicatiu sanitari va traslladar al ferit a l'hospital per a tractar la ferida, sense poder determinar la profunditat d'aquesta.

  Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions, la van detindre com a presumpta autora d'un delicte de lesions.

  Pujar