elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dijous que ve 21 d'octubre serà el sorteig de 6.000 euros en premis de la campanya de dinamització del comerç local

  • Se sortejaran en el Centre Cultural Mario Monreal cupons d'entre 500 i 1.000 euros per a gastar en els establiments adscrits

El sorteig públic i obert de la campanya de dinamització del comerç local organitzada per la delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt, serà este dijous, 21 d'octubre les 19.00 hores en la Sala d'actes del Centre Cultural Mario Monreal. Posteriorment es realitzarà l'acte de lliurament dels xecs el dia 26. Esta campanya correspon a la tradicional proposta de fidelització de clients i suport als establiments del municipi que enguany ha estat activa davall el lema ¡Compra corazón! i que conclou, una vegada més, amb un sorteig de 6.000 euros en premis entre les persones que han comprat o consumit en els comerços adscrits a la iniciativa.

Durant tot este mes la ciutadania ha pogut comprar en els comerços i a la conclusió del període se sortejaran un total de nou premis que consistixen en bons per a gastar en els establiments adherits a la promoció, dels quals sis tenen un valor de 500 euros i els tres restants són de 1.000 euros; en total, 6.000 euros en premis.

Per a optar a algun dels premis, les i els interessats han hagut d'emplenar els cupons que s'han entregat en els establiments adscrits a la promoció per haver comprat o consumit. Cal puntualitzar que no hi havia una quantia mínima de compra, amb el que qualsevol transacció ha permés entrar en el sorteig.

Enguany han participat més de 500 establiments de tot el municipi  i, a més, en estos locals comercials la clientela ha pogut trobar material promocional, informatiu i identificatiu de la campanya que proporciona gratuïtament l'Ajuntament, com els bitllets per emplenar després de consumir o comprar, les urnes de cartó per a depositar-los una vegada emplenats, o el distintiu identificador de comerç adscrit en cartells i adhesius situats a les portes, aparadors i punts visibles, així com els fulls de mà i bosses de compra promocionals amb la imatge de la campanya.

Concurs de cartells i eslògans

Per a esta ocasió es va convocar novament el concurs d'eslògans i de disseny del cartell, en el qual van poder participar, amb un màxim de dos propostes per categoria, persones majors d'edat i també l'alumnat major de 16 anys dels instituts Clot del Moro i Jorge Juan, que van ser convidats a concórrer per les seues branques artística i de comerç i màrqueting respectivament.

La proposta guanyadora del concurs va resultar ser la presentada per Ramón Roselló, amb un disseny l'eslògan del qual és ¡Compra corazón!  i que dona continuïtat a la línia visual seguida pel departament en les seues diferents campanyes de suport al comerç local llançades al llarg del present exercici. Així, la creació de Roselló, guardonada amb un premi econòmic de 500 euros, ha sigut a més la imatge d'esta edició.

Pressupost de la campanya

El cost de la campanya ha ascendit a un total de 13.700 euros, dels quals 500 han sigut destinats a dotar el premi al millor disseny del cartell i eslògan; 2.400 a la fabricació del material promocional; 4.800 a la impressió de cartelleria, fulls de mà, bitllets, etcètera; 3.000 a publicitat en mitjans locals i 6.000 per al sorteig dels nou premis d'entre 500 i 1.000 euros entre la clientela dels comerços.

Pujar