3 de desembre de 2020 3/12/20

El departament d'Educació Vial ha lliurat els premis del concurs PremiaT 2019

El departament d'Educació Vial ha lliurat els premis del concurs PremiaT 2019 - (foto 1)
  • Este acte tanca el curs escolar 2018/2019 a l'Escola Municipal d'Educació Vial amb una participació de 4.200 assistents

MÉS FOTOS
El departament d'Educació Vial ha lliurat els premis del concurs PremiaT 2019 - (foto 2)
El departament d'Educació Vial ha lliurat els premis del concurs PremiaT 2019 - (foto 3)

El passat divendres va tindre lloc la gala de lliurament dels premis del concurs d'educació vial PremiaT 2019, amb una exposició prèvia des de les 17 h de tots els treballs finalistes. L'acte va tindre lloc a la casa de cultura del Port de Sagunt, amb una assistència pròxima a les 150 persones. A l’acte, es va fer lliurament als guanyadors/as dels corresponents premis, en espècie, per a categoria individual i en metàl·lic als centres educatius guanyadors en categoria grupal.  

L'objectiu del concurs ha sigut el foment de l'educació i seguretat vial entre els escolars del municipi, amb diferents formats a presentar, com a fotomuntatges, còmics, contes, micro-vídeos i cançons. Des del departament d'Educació Viària destaquen el salt qualitatiu dels treballs presentats i l'acceptació del nou projecte per part dels centres escolars implicats, amb projectes en tots els formats i de gran qualitat.

Este acte ha tancat el curs escolar 2018/2019 a l'Escola Municipal d'Educació Vial, mancant encara les jornades que s'impartiran a les escoles d'estiu. Un curs en el qual s'ha incrementat el número d'activitats i assistents i en el qual hi ha hagut novetats com el Roadshow dirigit a l'alumnat de 4t d'ESO amb 200 assistents, les jornades per als nostres majors impartides en els seus propis centres amb uns 50 assistents o la jornada de portes obertes amb tallers, jocs, concerts, exposició de vehicles policials i pràctiques al parc infantil de trànsit, organitzat al costat del departament de Joventut amb més de 500 visitants. Activitats a les quals cal afegir les habituals, educació vial infantil impartides en tots els centres del municipi amb 1.600 assistents, les visites al parc d'educació vial per part dels alumnes de primària de 1.300 assistents i les jornades de conscienciació sobre alcohol i drogues al volant amb uns 250 assistents. Un programa integral al qual han pogut assistir al voltant de 4.200 persones.

Els guanyadors de la categoria d'educació primària en la modalitat individual han rebut una bicicleta de muntanya per al primer lloc, una tauleta per al segon lloc i un patinet, un casc i un equipament de protecció per al tercer lloc. En la categoria grupal d'educació primària el primer premi amb un import de 1.000 euros hasigut per al CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo, el segon premi amb un import de 800 euros per al CEIP José Romeu i el tercer premi amb un import de 700 euros ha sigut per al CEIP Baladre. En la categoria d'educació especial el premi amb valor de 1.000 euros ha sigut per a l'aula CYL del CEIP Maestro Tarrazona.

El departament d'Educació Vial de l'Ajuntament de Sagunt ha volgut agrair l'esforç realitzat per part dels centres educatius participants en el concurs PremiaT, equips docents i directius, així com de les famílies dels alumnes/as per la seua implicació en aquest projecte.

Pujar