12 d’agost de 2020 12/8/20

El departament d'Educació de Sagunt actualitza diàriament contingut educatiu online durant l'estat d'alarma

El departament d'Educació de Sagunt actualitza diàriament contingut educatiu online durant l'estat d'alarma - (foto 1)
  • Cada dia, tant en la web de l'Ajuntament de Sagunt com en xarxes socials, es publiquen materials elaborats d'ajuda pedagògica, psicoeducativa o un altre tipus d'informació relacionada amb el curs escolar

El departament d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt està oferint contingut educatiu online durant l'estat d'alarma. L'objectiu és que, malgrat la situació de confinament, l'alumnat i la ciutadania en general continuen informats en matèria d'educació i compten amb continguts i una diversa gamma d'eines i recursos. En este sentit, l'àrea d'Educació ha intensificat l'ús de les seues xarxes socials, especialment de Facebook, així com la pàgina web de l'Ajuntament.

A través d'estos canals, diàriament s'estan implementant materials elaborats d'ajuda pedagògica, psicoeducativa o un altre tipus de informació que arribe per llits oficials d'altres administracions que siguen d'interés per a la ciutadania. Per exemple, alguns dels continguts disponibles en Facebook són llibres, poemes, consells psicològics per a suportar la situació, pautes per a millorar l'estudi, guies per a famílies, programes d'activitats a casa per a xiquets, jocs i qualsevol notícia que afecte el curs escolar i a pròximes oposicions. L'enllaç de la pàgina del departament d'Educació en Facebook és el següent: https://www.facebook.com/departamentdeducacio.ajuntamentdesagunt .

Així mateix, en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt, també s'ha creat un espai dedicat exclusivament a continguts educatius online, que es pot trobar en el següent enllaç: http://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/culturaeducacion/educacion/paginas/educacion-online.aspx. A través d'esta pàgina els usuaris poden accedir a les webs oficials dels diferents centres educatius del municipi i consultar informació concreta de qualsevol curs, des de primària fins a cicles formatius, així com a la web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports o qualsevol altre espai educatiu del municipi que pot considerar-se d'interés, com, per exemple, el Conservatori, l'Escola Oficial d'Idiomes, l'Escola Municipal de Teatre i l'Escola Per a Adults.

Un altre dels apartats als quals es pot accedir des de la web és al REDI, el Repositori de la Conselleria d'Educació on el professorat pot trobar propostes de treball per a totes les etapes educatives. També apareixen les instruccions per a complir amb el Pla MULAN (Model Unificat Lectiu d'Activitats no Presencials), un pla de docència digital creat des de Conselleria amb la finalitat de poder impartir telemàticament les assignatures i materials corresponents a cada curs, o els passos a seguir per a sol·licitar el val de les beques menjador.

Finalment, els ciutadans i ciutadanes també poden trobar en la web l'apartat ‘Compartim des de casa’, en el qual es publiquen propostes educatives interessants com, per exemple, ‘Les pelis de la Colla’ d'À Punt. Cada dia se seleccionen quatre vídeos, entre tots els que envie el professorat, d'activitats que s'estan fent en els diferents centres educatius. També apareix l'enllaç per a conéixer la iniciativa ’Sambori des de Casa’, amb contes infantils per als més xicotets/es.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar