elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Demà tindrà lloc la festa de presentació del nou grup de participació HEBE

Demà tindrà lloc la festa de presentació del nou grup de participació HEBE
  • La cita és a les 20.30 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt, i no requerix d'inscripció prèvia

MÉS FOTOS
Demà tindrà lloc la festa de presentació del nou grup de participació HEBE - (foto 2)

Este divendres, 26 de novembre, a les 20.30h en el Casal Jove del Port de Sagunt es presentarà “HEBE”, el nou grup de participació integrat per persones joves d'edats compreses entre els 18 i 24 anys i promogut per la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Sagunt.

El grup es reunix els divendres a la vesprada de manera setmanal i està acompanyat per una monitora del departament. Estes trobades es tracten d'un espai amable, inclusiu, segur i divertit en el qual les persones reben una formació que els convide a la reflexió i, posteriorment, passar a l'acció.

Enguany el tema central que es treballarà és el canvi climàtic, a més d'altres temes socials d'interés per al col·lectiu de joves. Com a normal general es tractaran problemes actuals i globals en els quals es puga incidir i actuar a nivell local.

Els i les joves participen activament en el disseny, programació, planificació, execució i avaluació d'algunes de les accions, fomentant, secundant i acompanyant les seues iniciatives i estimulant així la seua creativitat.

L'esdeveniment de presentació d’HEBE tindrà lloc demà, i a més no es requerix d'inscripció prèvia. Durant l'esdeveniment, es farà la presentació del projecte, així com altres activitats que inclouen sortejos, un desafiament nocturn, amb ambient, música i aperitius.

Des del departament de Joventut indiquen que si tens inquietuds socials i eres una persona activa no dubtes a acostar-te demà a conéixer HEBE. Si vols saber més informació, visita la Carrd a través del codi QR o del següent enllaç hebeasociacion.carrd.co/.

Pujar