31 d’octubre de 2020 31/10/20

Demà s'obri el termini per a optar a un total de 270 000 euros de subvencions per a Esport en Edat Escolar

  • Els beneficiaris són els centres d'ensenyament suportats amb fons públics, les AMPA i entitats esportives constituïdes d'acord amb la Llei 2/2011

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) de València ha publicat hui la convocatòria de subvencions del programa d'Esport en Edat Escolar de l'Ajuntament de Sagunt, aprovada per la Junta de Govern Local el passat 8 de maig. La presentació de sol·licituds es pot realitzar a partir de demà, 21 de maig, i com que els terminis administratius estan suspesos a causa de l'Estat d'Alarma, no hi ha data límit fixada. S’hi coneixerà quan finalitze la situació actual, tal com ha informat el regidor delegat d'Esports, Javier Raro.

Esta convocatòria té com a objectiu continuar fomentant la pràctica esportiva a les escoles participants del programa d'Esport en Edat Escolar i que, cada any, reben alumnes i inicien molts escolars en els diversos camps esportius. A més, amb este programa es fomenta que els xiquets i les xiquetes, així com el públic adolescent en edat escolar, no quede exclòs per motius econòmics en les activitats extraescolars esportives, arbitrant el programa subvencionat dirigit als diferents agents i entitats esportives que desitgen facilitar l'ensenyament i la pràctica de l'esport entre la població més jove de la ciutat. Per a enguany, l'import total de la convocatòria ascendeix a 270 000 €.

El regidor ha animat les entitats i especialment els clubs esportius a presentar les seues sol·licituds per a poder fer els seus planters el més competitius possibles. A més ha recordat que l'Ajuntament «col·labora en este programa perquè els nostres xiquets, les nostres xiquetes i els nostres jóvens puguen practicar i iniciar-se en el seu esport favorit de la millor forma, amb entrenadors titulats i uns clubs que fan una gran faena per l'esport de base» i ha manifestat que espera que esta nova convocatòria siga un èxit.

Els beneficiaris d'estes subvencions són els centres d'ensenyament suportats amb fons públics, les AMPA i entitats esportives constituïdes d'acord amb la Llei 2/2011 de l'Esport i Activitat Física de la Comunitat Valenciana. Cal assenyalar que la quantitat total de la convocatòria es repartirà entre diversos mòduls dins dels tipus d'escola esportiva. L'import mensual base de cada escola serà fix, però variarà segons els arbitratges. Mensualment es disposarà de la següent manera:

-Pre-esport i Escoles Esportives de Promoció: 136,64 €

-Escoles d'Iniciació Esportiva: 220,19 € i 281,58 € (segons tipus)

-Esport Adaptat: 155,99 €, 303,22 € i 392,3 € (segons mòdul)

-Mòduls de coordinador: 115,80 € (5-10 grups), 173,70 € (11-15 grups), 231,60 € (16-25 grups), 289,50 € (+26 grups).

A estos imports mensuals base se'ls afegirà els arbitratges per a completar l'import total.

Els documents de sol·licitud estan disponibles en la seu electrònica de l'Ajuntament de Sagunt.

Pujar