elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Demà la iniciativa Alcalde de barri visita el barri de les Basses

Demà la iniciativa Alcalde de barri visita el barri de les Basses
  • A les 18.00 hores, l'alcalde visitarà el barri de les Basses amb el propòsit de conéixer millor els problemes i buscar solucions

MÉS FOTOS
Demà la iniciativa Alcalde de barri visita el barri de les Basses - (foto 2)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, visitarà demà, 30 de novembre, el barri de les Basses de Sagunt dins de la iniciativa Alcalde de Barri. En esta ocasió, la trobada tindrà lloc al carrer Clot del Moro 35, a les 18.00 hores.

Alcalde de barri és una idea, impulsada pel departament de Participació Ciutadana i l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sagunt, que consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions ciutadanes, entitats i ciutadania en general així com tota aquella persona que tinga interés a parlar sobre assumptes concrets del barri que es visita.

Cada dimarts, excepte casos excepcionals, l'alcalde es desplaçarà a un barri diferent per a conéixer millor els seus problemes i buscar solucions. Les pròximes dates previstes són el 16 de desembre en el barri Wichita i el 21 de desembre en el barri Dr. Palos. Les cites continuaran fins al 25 de juny, coincidint amb el curs escolar, si bé adaptant-se les dates i els horaris conforme vagen avançant les setmanes.

Pujar