25 de maig de 2020 25/5/20

Demà comença un intens cap de setmana farcit d’activitats del programa amb motiu del 8 de Març

Demà comença un intens cap de setmana farcit d’activitats del programa amb motiu del 8 de Març - (foto 1)
  • Festival Fem(me) Dansa, una exposició, una xarrada i el lliurament del premi del Concurs de Cartells són algunes de les activitats programades

Demà comença la tercera edició del Festival Fem(me) Dansa amb la representació de Before the sotrm de Natalyd Altamiro, que tindrà lloc a la Casa de Cultura Capellà Pallarés. Este festival forma part de la programació del 8 de Març. L’acte començarà a les 19 hores amb el lliurament del premi de la dihuitena edició del Concurs de Cartells del 8 de Març, que va recaure en Claudia Lario Cortés. En acabar el lliurament del premi, s’inauguraran les exposicions dels cartells i la de La Tira de Dones ‘Una puerta violeta’, que estarán obertes fins al 20 de març, organitzades pel Col·lectiu Dones de Sagunt 8 de Març en col·laboració amb la regidoria d’Igualtat. A partir de les 20.15 hores, aproximadament, s’iniciarà l’espectacle de dansa.

Fem(me) Dansa 2020, organitzat per la regidoria d’Igualtat amb la col·laboració de la Fundació Bancaixa i la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, pretén crear en esta edició un marc en què es done a conéixer l’art de la dansa, visibilitzar les obres creades per dones i reivindicar l’espai artístic del sexe femení. També busca establir una relació entre la dansa i altres disciplines artístiques com el teatre, el disseny i la música. Amb este motiu s’han programat set espectacles fins al 28 de març.

Les persones interessades a assistir a l’espectacle de dansa han de reservar la seua entrada gratuïta telefonant al 96 265 58 89, de l’àrea d’Igualtat, en horari de matí.

Abans d’este acte, a les 18 hores, la seu d’Esquerra Unida (c/ Lepanto s/n) acollirà la xarrada ‘Feminisme de classe’. Esta xarrada estarà a càrrec de María Pardo, responsable del Moviment Democràtic de Dones i està organitzada per Esquerra Unida Camp de Morvedre.

Pujar