elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La delegació de Turisme ha promocionat Sagunt en el certamen internacional Expovacaciones de Bilbao

La delegació de Turisme ha promocionat Sagunt en el certamen internacional Expovacaciones de Bilbao
  • Este certamen internacional va ser l'aparador de la ciutat amb totes les novetats del sector, en el qual es troben les últimes propostes en rutes i destinacions, i les més innovadores alternatives d'oci i temps lliure

MÉS FOTOS
La delegació de Turisme ha promocionat Sagunt en el certamen internacional Expovacaciones de Bilbao - (foto 2)
La delegació de Turisme ha promocionat Sagunt en el certamen internacional Expovacaciones de Bilbao - (foto 3)

La delegació de Turisme de Sagunt ha visitat Bilbao este cap de setmana per promocionar el producte turístic de la ciutat en el certamen Expovacaciones, que s'ha celebrat de l'1 al 3 d'octubre al Bilbao Exhibition Centre (BEC) de Barakaldo, en l'estand de la Comunitat Valenciana i en col·laboració amb Turisme CV.

Este certamen internacional de turisme, que va tindre lloc este cap de setmana, va ser l'aparador de la ciutat amb totes les novetats del sector, en el qual es troben les últimes propostes en rutes i destinacions, i les més innovadores alternatives d'oci i temps lliure. L'objectiu és presentar les diferents propostes experiencials en les quals treballa la delegació i que consoliden la destinació Sagunt.

Per la seua banda, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha explicat que: «S'estan fent tots els esforços perquè la nostra ciutat siga un referent, en este cas, econòmic i turístic, i per això eixa presència a Bilbao que demostra una vegada més que este ajuntament farà tot el que siga possible per a atraure eixe flux de persones que ens permeten donar-nos a conéixer com a ciutat, que incrementen també la riquesa del nostre municipi i, amb això també, el nombre de persones ocupades».

Sagunt continuant amb la labor de promoció i comercialització del producte turístic, ha assistit a este esdeveniment per la seua rellevància en l’àmbit nacional i internacional. A més, Sagunt està dins de la Ruta de Patrimoni Industrial Europeu (ERIH), fet que permet promocionar i posar en valor amb més repercussió el patrimoni industrial de la ciutat.

L'última edició d’Expovacaciones es va celebrar al maig de 2019, amb la participació de més de 69.000 assistents, mentre que l'edició 2020 es va suspendre a causa de la pandèmia.

«El turisme també servix com eixe element d'orgull de ciutat, que coneguem les diferents riqueses i patrimoni que tenim i ho posem en valor. Continuarem fent activitats com esta, actuacions i iniciatives que permeten incrementar la visibilitat del nostre municipi i que, amb això, també potencien la nostra economia», ha afegit Moreno.

Pujar