elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cultura projecta este diumenge la pel·lícula ‘La Innocència’ en el Centre Cultural Mario Monreal

Cultura projecta este diumenge la pel·lícula ‘La Innocència’ en el Centre Cultural Mario Monreal
  • Esta pel·lícula es va rodar en la localitat de Traiguera (Castelló) i va ser nominada a 2 premis Goya. L'entrada és gratuita

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat dins del cicle de cinema la pel·lícula La Innocència (2019) de la directora Lucía Alemany, produïda per Un Capricho de Producciones. Esta pel·lícula es va rodar en la localitat de Traiguera (Castelló) i va ser nominada a 2 premis Goya.

Lis és una adolescent que somia amb convertir-se en artista de circ i eixir del seu poble, encara que sap que per a aconseguir-ho haurà de barallar-ho durament amb els seus pares. És estiu i Lis es passa el dia jugant als carrers del poble amb les seues amigues i flirtejant amb el seu nuvi, uns anys major que ella. La falta d'intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen Lis a portar aqueixa relació en secret perquè els seus pares no se n’assabenten. Però aqueix estiu idíl·lic arriba a la seua fi i, amb l'inici de la tardor, Lis rep una notícia inesperada.

La projecció tindrà lloc en el Centre Cultural Mario Monreal este diumenge, 12 de desembre, a les 19 hores. L'entrada és gratuïta, però s'ha de tindre en compte que no està recomanada per a menors de 16 anys.

Pujar