29 de novembre de 2020 29/11/20

Cultura presenta el XXV Festival de Titelles amb ‘El soldadet de plom’ i ‘Kiti Kraft’

Cultura presenta el XXV Festival de Titelles amb ‘El soldadet de plom’ i ‘Kiti Kraft’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cultura presenta el XXV Festival de Titelles amb ‘El soldadet de plom’ i ‘Kiti Kraft’ - (foto 2)

  La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, en estes dates nadalenques, ha preparat la 25a edició del Festival de Titelles. El Centre Cultural Mario Monreal acollirà entre hui, dimarts 26, i demà, dimecres 27, dos espectacles de titelles pensats per al gaudi dels més menuts. Ambdos obres són en valencià i tenen un preu d'entrada de tres euros.

  La primera obra, que podrà veure's esta vesprada a les 18.00 h, és Kiti Kraft, produïda per Bambalina Teatre i dirigida per Jaume Policarpo. Segons explica la companyia, Kiti Kraft és un poema visual compost en imatges de gran riquesa plàstica que discorre per la vida d'una titella que estima la música i el cant. Combina titelles, música, jocs d'ombres xineses... de la mà d'un grup de professionals que unixen teatre de titelles, animació, teatre d'imatge i nous llenguatges escènics.

  Demà, dimecres 27 de desembre i també a les 18.00 h, és el torn de El soldadet de plom, un clàssic que esta vegada ve de la mà de Festuc Teatre i amb Eudard Muntada i Pere Pàmpols en la direcció. Ningú ha vist, ni veurà un soldadet tan valent, expliquen des de Festuc Teatre. Amb una sola cama és capaç de donar la volta al món en un vaixell de paper, desafiant enormes rates i enfrontant-se a grans perills marins; i tot per amor, per poder tornar a veure a aquella ballarina de paper que un dia li va robar el cor.

  El XXV Festival de Titelles continua l'any nou, esta vegada en la Casa Municipal de Cultura al Port de Sagunt. Nebel Teatre presentarà Els músics de Bremen el dia 3 i, el 4 de gener, serà el torn de La gallina dels ous d'or, produïda per Zoom Zoom Teatre.

  Per a comprar les entrades, com sempre, els interessats poden fer-ho en el portal servientradas, en el telèfon 902 010 284 o en taquilla el mateix dia de la funció una hora abans del començament de l'espectacle.

  Pujar