31 de maig de 2020 31/5/20

Costes retira graves de la gola de Quartell a petició de la presidenta del Consell Agrari

Costes retira graves de la gola de Quartell a petició de la presidenta del Consell Agrari - (foto 1)
  • En l'actuació s'estima retirar, entre la platja i la gola de Quartell, prop de 10.000 metres cúbics de grava per a pal·liar els problemes que va ocórrer l'última gota freda

MÉS FOTOS
Costes retira graves de la gola de Quartell a petició de la presidenta del Consell Agrari - (foto 2)

La Demarcació de Costes de València està retirant 10.000 metres cúbics de graves de la gola de Quartell i de la platja de Corinto. Aprofitant la retirada que havia iniciat Costes a la platja de Corinto, la presidenta del Consell Agrari, Gloria Parra, li va sol·licitar també que es retiraren les graves de la gola de Quartell i el seu entorn pròxim. Davant esta petició, Costes va acceptar esta actuació i va comunicar a la presidenta del Consell Agrari que també es retirarien 5.000 metres cúbics de grava de la gola de Quartell. Tot això, amb l'objectiu de revertir les conseqüències negatives que ha deixat el pas de l’última gota freda (DANA) en la zona del litoral i, al mateix temps pal·liar puntualment el problema d'evacuació de la gola.

Sobre esta actuació, la presidenta del Consell Agrari, Gloria Parra, ha assegurat que este treball col·laboratiu «és mostra de la bona relació i enteniment que hi ha entre estes dos institucions». Per este motiu, «gràcies a la petició del Consell a la Demarcació de Costes de València es durà a terme la retirada de més de 10.000 metres cúbics de grava entre la platja de Corinto i la gola de Quartell», ha destacat la presidenta del Consell Agrari.

Pujar