27 de novembre de 2020 27/11/20

Els corresponsals dels IES de Sagunt elaboren un curtmetratge amb motiu de Halloween

Els corresponsals dels IES de Sagunt elaboren un curtmetratge amb motiu de Halloween - (foto 1)
  • Esta activitat s'emmarca en el programa organitzat per la delegació de Joventut per a celebrar la festa de Halloween amb diferents actes

MÉS FOTOS
Els corresponsals dels IES de Sagunt elaboren un curtmetratge amb motiu de Halloween - (foto 2)

La regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt proposa diverses activitats per a celebrar Halloween. A pesar que l'actual crisi de la covid-19 no permet celebrar la festa amb la tradicional jornada que organitza el departament que tant èxit d'assistència ha tingut estos anys, s'han proposat activitats alternatives, com la d'elaborar un curtmetratge amb els corresponsals dels IES de Sagunt.

Este grup està format per adolescents que col·laboren habitualment amb la regidoria de Joventut i organitzen, juntament amb els tècnics de l'Ajuntament, les activitats d'oci alternatiu programades per la regidoria. El curtmetratge és "El regreso del Hombre Pájaro", un curt guionitzat i protagonitzat per un grup d'estos corresponsals, dirigit per Alberto Rey Studio i produït per la Regidoria de Joventut.

La idea sorgix d'un grup de corresponsals davant la impossibilitat de realitzar el tradicional Túnel del terror. La presentació del curt es realitzarà esta vesprada, 23 d'octubre, en el Casal Jove a les 21.30 h. Els protagonistes comptaran als i les assistents el treball realitzat i l'experiència, en la qual han participat 12 corresponsals del Casal Jove, tant actuant com confeccionant el guió. El rodatge ha tingut lloc per diferents localitzacions del Port de Sagunt i s'ha filmat el curtmetratge d'aproximadament 10 minuts en tres dies.

El curt, de gènere terror, compte la història de tres amigues youtubers, Jara, Nina i Miyuki, que decidixen colar-se en uns terrenys abandonats del municipi per a pujar contingut al seu canal de terror i misteri. Sense previ avís se senten atretes per un objecte estrany, que farà que res torne a ser igual per a les youtubers i els seus amics, estretament relacionats amb els sinistres esdeveniments que se succeiran.

Les activitats de Halloween d'esta finalitat de setmana es completen amb el Cicle de Cinema de terror: els divendres del mes d'octubre s'estan projectant pel·lícules dins del cicle de cinema de terror que l'equip de corresponsals ha programat. Per a això, es va realitzar una votació a través d'Instagram per a seleccionar aquelles pel·lícules que més podrien interessar a públic adolescent i juvenil d'entre una selecció prèvia. Hui divendres, 23 d'octubre, es projectarà un altre clàssic dels 80, Fredy Krueger i el seu Malson en Elm Street. La cita és en el Casal Jove i l'entrada és gratuïta fins a completar aforament.

Pujar