26 de novembre de 2020 26/11/20

La Corporació Municipal de Sagunt guarda tres minuts de silenci per les víctimes de la COVID-19

La Corporació Municipal de Sagunt guarda tres minuts de silenci per les víctimes de la COVID-19 - (foto 1)
  • Sagunt s'ha sumat així a la convocatòria del Consell de declarar hui, diumenge 19 d'abril, dia de dol oficial en tota la Comunitat Valenciana en senyal de respecte, condol i reconeixement de les víctimes

MÉS FOTOS
La Corporació Municipal de Sagunt guarda tres minuts de silenci per les víctimes de la COVID-19 - (foto 2)

La Corporació Municipal de l'Ajuntament de Sagunt ha guardat hui, diumenge 19 d'abril, a les 12 hores tres minuts de silenci a les portes del consistori en senyal de respecte, condol i reconeixement de les persones que han perdut la vida a causa de la COVID-19. En la convocatòria han estat presents l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el portaveu del Partit Socialista, Javier Raro; el portaveu de Compromís, Quico Fernández; el portaveu d'Iniciativa Porteña, Manuel González; el portaveu del Partit Popular, Sergio Muniesa; el regidor d'Esquerra Unida, Roberto Rovira; el portaveu de Ciudadanos, Salvador Montesinos; i una representant de Vox.

D'esta manera, Sagunt s'ha sumat a la convocatòria del Consell de declarar hui dia de dol oficial en tota la Comunitat Valenciana per a honrar la memòria de les víctimes de la pandèmia i fer costat a les seues famílies.

Estos minuts de silenci, a més, han servit per a testimoniar l'agraïment de la Generalitat Valenciana i totes les institucions que s'han sumat a totes les persones que ajuden a mitigar els efectes de la pandèmia.

Així mateix, les banderes dels edificis municipals han onejat a mitja asta.

A més, per este mateix motiu, ahir l'Ajuntament de Sagunt va convocar tota la ciutadania a eixir als balcons per a secundar estos tres minuts de silenci.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha declarat que «considerem que aquesta era una iniciativa necessària per a parar un segon i ser conscients de la magnitud de la tragèdia, que és la crisi del COVID-19, com una manera de continuar cap avant». Aquesta iniciativa que va partir de la Generalitat Valenciana, «ha recollit la unanimitat dels partits tant regionals com locals i ha demostrat una vegada més que estem units en aquesta crisi ja que és important no sols per a totes les accions que hem de prendre, com així estem demostrant, sinó també en moments com aquest de respecte i condolences cap a les persones que s'han anat i cap als seus familiars i sers estimats», ha manifestat l'alcalde.

Pujar