elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Corporació Municipal es reunirà presencialment per a celebrar el Ple Ordinari d'octubre

Façana de l'Ajuntament de Sagunt
Façana de l'Ajuntament de Sagunt
  • Serà el dijous 28 a les 17 hores. Es retransmetrà en directe pel canal de YouTube i la web municipal. La ciutadania podrà participar per telèfon i presencialment a partir de les 19 hores en l'apartat de precs i preguntes

L'Ajuntament de Sagunt celebrarà este dijous 28 d'octubre, a partir de les 17.00 hores, el Ple Ordinari de la Corporació Municipal. Es desenvoluparà de manera presencial però, en compliment de les normatives d'aforament, prevenció i seguretat enfront de la COVID-19, en el Saló de Plens de la Casa Consistorial solament seran presents els i les edils dels diversos grups polítics amb representació. Des que es va recuperar la presencialitat dels regidors i regidores, la ciutadania podia intervindre per telèfon. En esta ocasió, ho podrà fer també per telèfon i, a més, presencialment, però sense quedar-se en el Saló de Plens. És a dir, no es deixarà entrar el públic en general a l'edifici, només les persones que vagen a intervindre. En arribar-hi, hauran de comunicar-ho i estaran fora de la sala, mantenint les mesures de seguretat sanitària, fins que se'ls avise. Una vegada acabada la seua intervenció, hauran d'abandonar l'edifici.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, presidirà el Ple, que es retransmetrà en directe a través del canal de YouTube del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament així com per la pàgina web municipal, on s'activarà arribat el moment un enllaç a la retransmissió, de manera que la ciutadania, els mitjans de comunicació i totes aquelles persones interessades el podran seguir per esta via. Cal recordar que no serà necessària la instal·lació de cap plataforma o aplicació externa.

La ciutadania, a més d'assistir telemàticament al Ple Ordinari, podrà intervindre en el torn de precs i preguntes a partir de les 19.00 hores, aproximadament.

En este sentit, tota persona que desitge participar telèfonicament en el Ple en eixe torn haurà d'enviar un correu electrònic abans de les 14.00 hores del dijous, 28 d'octubre a mailto:participacionpleno@aytosagunto.es o a mailto:participaciople@aytosagunto.es, indicant en l'assumpte: “Pregue/Pregunta + nom complet de la persona en qüestió”. Dins del missatge haurà d'incloure les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte). Una vegada realitzat el procés, la persona haurà d'esperar que li telefonen per entrar en directe per via telefónica per a relitzar la seua intervenció.

Totes les peticions de participació que arriben més tard de l'hora indicada no podran atendre's per raons organitzatives.

 

Pujar