3 de desembre de 2020 3/12/20

Continuen els treballs de tractament contra plagues de panderoles, rates i mosquits en el nucli del Port de Sagunt

Continuen els treballs de tractament contra plagues de panderoles, rates i mosquits en el nucli del Port de Sagunt - (foto 1)
  • La setmana pròxima es realitzaran els treballs en el clavegueram de diferents carrers i, a més, un control de legionel·losi en distintes instal·lacions municipals

Els treballs de tractament contra les plagues que el departament de Sanitat està realitzant continuarà, una setmana més, en diferents carrers del nucli del Port de Sagunt durant la setmana pròxima. Estos treballs que es realitzen en la xarxa de clavegueram tracten d’acabar amb panderoles i rates i, esta setmana, també amb mosquits després de les pluges dels últims dies.

Les zones on es realitzarà el tractament seran les compreses entre els carrers Ametller, Magranar, Churruca, Pomer i voltants i Almagro, Magallanes, Germans Pinzón i voltants. A més, esta setmana es realitzarà un control de legionel·losi en distintes instal·lacions municipals.

El mètode de control de rosegadors i panderoles que està realitzant l’empresa C.T.L (Compañía de Tratamientos Levante) per encàrrec de l’Ajuntament de Sagunt durant els mesos de juliol i agost, consistix a la col·locació de raticides i, en el cas de les panderoles, a l’aplicació d’insecticides en pols. Des del departament de Sanitat destaquen que, gràcies als treballs que s'estan realitzant en el clavegueram, el nivell d'avisos rebuts ha descendit notablement.

Quant al control de mosquits, els professionals que fan els treballs de neteja recomanen a la ciutadania que per a contribuir al seu control eviten l’acumulació d’aigua, revisen les aixetes, i els aparells d’aire condicionat, reparen les pèrdues d’aigua i cloren les piscines periòdicament. Respecte de les picadures, recomanen vestir pantalons llargs i mànega llarga durant l’alba i en fosquejar no abusar de cosmètics amb aromes afruitats, utilitzar mosquiteres i aplicar repel·lents de mosquits quan se sue.

Pujar