elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continuen les nits de cinema en el Casal Jove amb la pel·lícula Donde viven los Monstruos

Continuen les nits de cinema en el Casal Jove amb la pel·lícula Donde viven los Monstruos
  • La projecció serà divendres que ve, 23 de juliol, a les 22.00 hores i l'entrada és gratuïta

Divendres que ve, 23 de juliol, continua la programació de cinema d'estiu a la terrassa del Casal Jove. L'activitat organitzada per la delegació de Joventut i Infància serà a les 22.00 hores i en esta ocasió es projectarà la pel·lícula Donde viven los monstruos, una adaptació d'un conte per a xiquets de Maurice Sendak, dirigida en 2009 per Spike Jonze.

La pel·lícula va ser nominada a nombrosos premis d'animació l'any de la seua estrena i compta la història d'un xiquet desobedient, que és enviat al llit sense sopar, i es capbussa en un món imaginari creat per ell, que està poblat per feroces criatures que li obeïxen cegament.

D'altra banda, amb esta activitat, la terrassa del Casal pretén recuperar les nits familiars de cinema, entrepà i refresc. La programació del cinema d'estiu s'allargarà fins a l'últim divendres del mes d'agost.

La pel·lícula està recomanada per a tots els públics i l'entrada és gratuïta, encara que hi haurà limitació d'aforament. Així mateix, durant tota la projecció es contemplaran per part de l'organització les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d'obligat compliment per al públic.

Pujar