3 de desembre de 2020 3/12/20

Continua el festival de teatre de llums i ombres Il·luminar-te este cap de setmana al Casal Jove

Continua el festival de teatre de llums i ombres Il·luminar-te este cap de setmana al Casal Jove - (foto 1)
  • Durant tot el cap de setmana, el públic podrà gaudir de quatre espectacles que combinen el teatre visual amb actuacions musicals

El 5º Festival Il·luminar-te 2020 continua este cap de setmana amb nous espectacles. Es tracta de l'únic festival de teatre especialitzat en el llenguatge teatral de les llums i les ombres organitzat per la delegació de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb la companyia local Teatres de la Llum. El programa del festival, que va començar la setmana passada, recull diferents espectacles teatrals, exposicions, xarrades, cinema i tallers destinats tant al públic familiar com adult.

Les activitats d’esta setmana començaran divendres 24 amb l'obra Nocturna. Gonzalo Albiñana serà l'encarregat d'oferir un espectacle basat en la màgia que amaguen els núvols, la lluna i les estreles. Esta obra, de la companyia El Imaginario, serà a les 18 hores al Casal Jove del Port de Sagunt.

El dissabte 25, a partir de les 11 hores, serà el torn de l'espectacle d'ombres i cançons amb música en directe La Clara tenia un drac, de la companyia Contes savis, basada en la història de Clara i el seu drac que reflexiona sobre la capacitat de dominar els impulsos interiors. Així mateix, a la vesprada a partir de les 18 hores, tindrà lloc l'obra Pols d’estrelles o com la Nawal va decidir néixer, un espectacle que reflexiona sobre un espai en el qual s'habita abans de nàixer. Les dos actuacions seran al Casal Jove.

Per a concloure el festival, el diumenge 26 de gener tindrà lloc la funció El ladrón malasombra, d’AuMentes Dansa, que juga amb la dansa i amb el teatre visual per a provocar un viatge per l'imaginari a l'espectador. Serà a les 12 hores al Casal Jove.

Totes les activitats són gratuïtes i aptes per a tots els públics.

Pujar