25 de setembre de 2020 25/9/20

Contestació de l’alcalde de Sagunt a les critiques del portaveu del Partit Popular

    L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha contestat les crítiques del portaveu del Partit Popular de Sagunt, Sergio Muniesa, sobre Parc Sagunt, l'Epicentre i Vidanova: "La veritat és que entenc perfectament el nerviosisme del portaveu del PP, el senyor Sergio Muniesa, si tenim en compte el gran embolic polític que hi ha ara mateix en el PP de la província de València. Ara bé, si l'energia que posa criticant-me per a justificar la seua acció política l'haguera utilitzada en el seu moment en acció positiva pel municipi i no haguérem heretat una gestió nefasta, negligent en molts casos, de paràlisi permanent, amb una actitud conformista i servil, submisa, cap al poder autonòmic i central, haguera millorat molt el benestar actual dels ciutadans".

    "Cal recordar que han sigut huit anys de gestió del Partit Popular a l'Ajuntament de Sagunt que podríem definir com huit anys d'ineficàcia i fins i tot negligència, com hem dit en moltes ocasions, que el nou govern local ha hagut d'assumir amb treball i més treball. El govern autonòmic i central del PP no ha fet més que perjudicar una volta i una altra també els interessos de la nostra ciutat i els seus ciutadans. Vostés han estat governant vint anys la Generalitat Valenciana, vint anys, i fins i tot han compartit poder polític amb el govern autonòmic i el central. Què ha fet el senyor Rajoy per Sagunt, senyor Muniesa? O el senyor Francisco Camps o Alberto Fabra?".

    "Quines coses en positiu han aportat, més enllà de projectes fracassats, manipulats o abandonats? Parlem de la Ciutat del Teatre del Port de Sagunt? Parlem de la Fundació del Patrimoni Industrial? Parlem de la paràlisi de Parc Sagunt? Parlem de l'estat de les connexions ferroviàries Cantàbric/Mediterrani? A vore, senyor Muniesa, vol dir-me vostè, com pot explicar-se que Parc Sagunt haja estat huit anys paralitzat, quan vostés governaven el municipi, l'autonomia i el govern central?"

    "Nosaltres en dos anys hem desbloquejat els grans temes que afecten al futur de la ciutat i la nostra gestió ha sigut més eficaç i resolutiva que en huit anys de govern popular a l'Ajuntament i vint anys en la Generalitat Valenciana. Em fa l'efecte que esta qüestió és la que més nerviós el posa, senyor Muniesa. Ara veuen una nova vitalitat en la ciutat perquè ha deixat de ser invisible i tenim moltes possibilitats de futur i de millora a través de la creació de llocs de treball en Parc Sagunt i els grans centres comercials. Però sembla que l'única cosa que sap fer és criticar per a justificar-se políticament davant els seus, hauria de mirar més pel seu municipi i treballar més en positiu pels ciutadans de Sagunt".

    Pujar