21 de gener de 2020 21/1/20

El Conservatori de Sagunt obri les portes amb motiu de la celebració de Santa Cecília i el dia de la Ciutat Educadora

  • El pròxim divendres 22 de novembre actuaran diversos grups de cambra en el Conservatori Municipal de Sagunt

Amb motiu de la celebració de Santa Cecília i el dia de la Ciutat Educadora, el Conservatori Municipal de Sagunt obri les portes i posa en marxa el concert de Santa Cecília. L'actuació tindrà lloc el pròxim divendres, 22 de novembre, des de les 19.00 fins a les 20.00 h, i actuaran diversos grups de cambra del conservatori.

Sobre el dia de la Ciutat Educadora, el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha declarat que «Sagunt és una ciutat en constant moviment artístic i compromesa amb l'educació i la formació musical. I són les disciplines clau per a desenvolupar una ciutat educadora arrelada amb la nostra cultura i societat».

També Tarazona ha insistit que el conservatori municipal de música és un centre educatiu destacat per a la localitat, perquè «té un planter d'excel·lents músics que contribuïxen a dinamitzar el poble com a ciutat educadora».

Així mateix, des del Conservatori de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt, es convida a tota la ciutadania a gaudir d'estos esdeveniments en la sala d'actes del Conservatori.

ocultar
El Conservatori de Sagunt obri les portes amb motiu de la celebració de Santa Cecília i el dia de la Ciutat Educadora
Pujar